معاون وزیر بهداشت:

۴ هزار مبتلا به آنفلوانزا در كشور بستری شدند

۴ هزار مبتلا به آنفلوانزا در كشور بستری شدند به گزارش بیمارستان دی معاون درمان وزارت بهداشت، از بستری شدن ۴ هزار نفر مبتلا به آنفلوانزا در كشور اطلاع داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، قاسم جان بابایی، با اشاره به شیوع ویروس آنفلوانزا در كشور، اظهار داشت: تابحال ۴ هزار نفر به دلیل مبتلا شدن به آنفلوانزا در بیمارستان های كشور بستری شده اند. وی با تاكید بر موجود بودن داروی مورد نیاز بیماران مبتلا به آنفلوانزا در بیمارستان های كشور، اضافه كرد: اغلب این بیماران بعد از گذراندن دوره بیماری و بهبودی، از بیمارستان ترخیص شده اند. معاون درمان وزارت بهداشت، بر لزوم رعایت بهداشت فردی و عمومی در جهت جلوگیری از انتقال ویروس آنفلوانزا در جامعه، اظهار داشت: شستشوی مكرر دست ها، در جلوگیری از انتقال بیماری خیلی مهم می باشد. جان بابایی اضافه كرد: اورژانس های سراسر كشور در آمادگی كامل به سر می برند.

1398/09/12
تگهای خبر: آنفلوانزا , بهداشت , بیمارستان , بیماری