كشف 3 میلیارد تومان ایمپلنت تقلبی

كشف 3 میلیارد تومان ایمپلنت تقلبی به گزارش بیمارستان دی سرپرست اداره نظارت و بازرسی تجهیزات و ملزومات پزشكی، از كشف ۳ میلیارد تومان ایمپلنت تقلبی اطلاع داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، مودت همایی، اظهار داشت: به دنبال برنامه اداره كل تجهیزات و ملزومات پزشكی در تشدید نظارت ها بر بازار توزیع و عرضه، اداره نظارت و بازرسی اداره كل تجهیزات و ملزومات پزشكی با همكاری تیم نظارتی تجهیزات پزشكی دانشگاه علوم پزشكی ایران و پلیس امنیت اقتصادی، موفق به شناسایی یك شركت متخلف در توزیع ایمپلنت های تقلبی در حجم وسیع در سطح عرضه شدند. وی ادامه داد: در این عملیات بازرسی، بالغ بر ۳ میلیارد تومان ایمپلنت تقلبی و فاقد اصالت كه تحت عنوان برندهای معتبر به بازار عرضه می شد در محل از قبل شناسایی شده، كشف و با همكاری پلیس امنیت اقتصادی، فرد خاطی بازداشت و پرونده تحویل مراجع قضایی شد. سرپرست اداره نظارت و بازرسی تجهیزات و ملزومات پزشكی تصریح كرد: شناسایی متولیان پخش و توزیع اقلام پزشكی غیر مجاز در سطح كشور در برنامه فوریتی اداره نظارت و بازرسی اداره كل تجهیزات و ملزومات پزشكی با همكاری دانشگاه های علوم پزشكی قرار دارد. وی تصریح كرد: عموم مردم در صورت مشاهده هرگونه موارد مشكوك و اقلام تقلبی در سطح عرضه، می توانند مراتب را به مدیریت های تجهیزات و ملزومات پزشكی مستقر در معاونت های غذا و دارو در دانشگاه های علوم پزشكی كشور و یا ادارات سازمان تعزیرات حكومتی اطلاع دهند و همینطور می توانند با شماره تلفن ۱۹۰ تماس بگیرند.

1398/09/17
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , دارو , مدیریت