توضیح وزیر آموزش و پرورش درباره كیك های آلوده به قرص

توضیح وزیر آموزش و پرورش درباره كیك های آلوده به قرص بیمارستان دی: وزیر آموزش و پرورش درباره وجود كیك های مشكوك و آلوده به قرص در مدارس توضیحاتی ارائه نمود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، محسن حاجی میرزایی در حاشیه مراسم تجلیل از پژوهشگران و فناوران برتر دانش آموزی كه در دبیرستان نمونه دولتی منطقه ۲ آموزش و پرورش انجام شد در این زمینه اظهار نمود: این كیك ها لزوما در مدرسه یافت نشده و در بعضی استانها داخل برخی از كیك ها قرص هایی قرار داده شده است كه بررسی ها نشان میدهد این كار در پروسه تولید اتفاق نیفتاده بود.
وی ادامه داد: این قرص ها تغییر شكل و رنگ نداشته اند، بدین سبب در پروسه تولید وارد كیك ها نشده بود و با عنایت به این شرایط سفارش ما به همه مدارس این است كه بوفه های مدارس منحصرا از مراكز رسمی توزیع، اقلام مورد نیاز دانش آموزان را خریداری كنند.
حاجی میرزایی افزود: همین طور باید اولیاء هم این اقلام را كنترل كنند، برای اینكه خوراكی هایی كه چنین تغییراتی در آن به وجود آمده قابل مشاهده بوده و به سرعت كاملا قابل دسترسی است.
بگفته وزیر آموزش و پرورش، مسئولان امنیتی در صدد پیدا كردن عوامل این كار هستند.
وزیر آموزش و پرورش درباره وضعیت پرداخت حق التدریس ها نیز بیان كرد كه هدف ما این است كه هیچ پرداختی در آموزش و پرورش به تعویق نیفتد. خوشبختانه برای سال قبل تمهیدات لازم انجام شد و برای امسال نیز هماهنگی هایی انجام شده است تا در ماه های آینده بتوانیم به سرعت كاستی های قبلی را جبران نماییم.

وزیر آموزش و پرورش در ادامه با اشاره به اینكه می پذیرم خیلی از مدارس به سبب محدودیت های اعتباری به لحاظ امكانات در سطح خوبی قرار ندارند اظهار نمود: اما باید توجه داشت همواره در شرایط سختی است كه نیروی انسانی می تواند جانشین نداشته ها باشد.
حاجی میرزایی اضافه كرد: انگیزه و تلاش خانواده ها و مدرسه به گسترش پژوهش كمك می نماید. از خیرین درخواست دارم به حیطه پژوهش یاری نیز ورود كنند.
حاجی میرزایی همین طور با اشاره به وجود پژوهش سرا در۶۵۰ منطقه و تجهیز تدریجی آنها در همه مناطق اظهار نمود: وجود پژوهش سراها كمك می نماید تا همه دانش آموزان مجال پژوهش داشته باشند.

1398/09/23
تگهای خبر: آموزش , دسترسی