توضیحات سخنگوی قوه قضاییه درباره كیك های قرص دار

توضیحات سخنگوی قوه قضاییه درباره كیك های قرص دار بیمارستان دی: سخنگوی قوه قضاییه درباره سوژه كیك های قرص دار توضیحاتی ارائه نمود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، غلامحسین اسماعیلی درنشست خبری امروز خود درپاسخ به سوالی درباره كیك های آلوده و اینكه آیا قوه قضاییه به این مساله ورود كرده است؟ اظهار داشت: بله مجموعه قوه قضاییه با سایر دستگاه های متولی در دولت بررسی دقیقی انجام دادند. ما نسبت به امنیت شهروندان حساسیم و نباید دغدغه ای در این خصوص مردم داشته باشند. بررسی هایمان تا امروز حكایت خوبی دارد كه اولا قرص هایی كه پیدا شده فراوانی زیادی ندارد وثانیا قرص های سمی و آلوده ای نیست، ثالثا این اقدام توسط صنف تهیه كننده كیك و شكلات نبوده است.

وی اضافه كرد: این مطالب نتایج ارزیابی ها است و تلاش جدی انجام می شود. موارد معدودی به صورت موردی و پس از تولید توسط افراد مغرض انجام شده و آنها بدنبال این بودند كه به این صنعت لطمه برسانند و ما این را یك توطئه می دانیم.

سخنگوی قوه قضاییه اضافه كرد: این پروسه پس از تولید و در راه توزیع بازگشایی بسته بندی انجام شده و اغلب قرص و پوكه خالی كپسول در درون محصولات بوده است و عوامل شناسایی می شود. خوشبختانه جای دغدغه ای نیست.

وی اضافه كرد: در این رابطه كسی دستگیر نشده است ولی اساسا شناسایی می شوند.

1398/09/26
تگهای خبر: دستگاه , محصولات