در برنامه پایان ناباروری صورت می گیرد؛

معرفی روش جدید درمان ناباروری

معرفی روش جدید درمان ناباروری به گزارش بیمارستان دی عضو هیات علمی پژوهشگاه ابن سینا، از معرفی روش جدید درمان ناباروری برای اولین بار در برنامه آخر ناباروری اطلاع داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سمیه كاظم نژاد، طراح و مجری طرح پژوهشی استفاده از سلول های بنیادی خون قاعدگی در درمان ناباروری، با حضور در برنامه «پایان ناباروری»، درباره راه اندازی بانك سلول های بنیادی خون قاعدگی و كاربردهای آن در درمان ناباروری توضیح می دهد. این روش درمانی پیشرو كه دستاورد ۱۰ سال پژوهش و مطالعه‌ی پژوهشگران و متخصصان پژوهشگاه و مركز درمان ناباروری ابن سینا است، برای اولین بار در جهان عرضه می شود و نشان دهنده‌ی جایگاه ممتاز ایران در زمینه‌ی علوم زیستی و پزشكی در جهان است. برنامه آخر ناباروری، محصول گروه دانش شبكه چهار سیما است كه با همكاری مركز فوق تخصصی درمان ناباروری و سقط مكرر ابن سینا جهاد دانشگاهی تولید می شود. این برنامه شنبه ها ساعت ۱۹ از شبكه چهار سیما روی آنتن می رود.

1398/10/14
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , درمان , متخصص