در سال گذشته صورت گرفت؛

۶۰۰ هزار رفتن به درمانگاه های چشم پزشكی بیمارستان فارابی

۶۰۰ هزار رفتن به درمانگاه های چشم پزشكی بیمارستان فارابی به گزارش بیمارستان دی رئیس بیمارستان فوق تخصصی چشم پزشكی فارابی، از رجوع ۶۰۰ هزار نفر به درمانگاه های تخصصی و فوق تخصصی این مركز درمانی پارسال اطلاع داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمدرضا اكبری، به آمار سال ۹۷ بیمارستان فارابی اشاره نمود و اظهار داشت: پارسال بیشتر از ۶۰۰ هزار رجوع كننده به درمانگاه های تخصصی و فوق تخصصی و بیشتر از ۹۰ هزار مورد جراحی در این بیمارستان داشته ایم. وی، تعداد بالای رجوع كنندگان، انجام اعمال جراحی فوق تخصصی هم رده با بهترین مراكز چشم پزشكی كشورهای پیشرفته و وجود داده های مناسب برای پژوهش های منحصر به فرد را از فرصت های مناسبی دانست كه در این بیمارستان وجود دارد. اكبری اضافه كرد: البته تراكم بالای بیماران ارجاعی و اثرات آن می تواند تهدیدی بر فعالیتهای آموزشی و پژوهشی اساتید و دستیاران باشد. رئیس بیمارستان فارابی همینطور از برقراری ارتباط میان گروه چشم پزشكی این بیمارستان با مراكز علمی و دانش بنیان اطلاع داد و اظهار داشت: چند نفر از پزشكان بیمارستان فارابی را مامور به برقراری ارتباط میان گروه چشم پزشكی و واحدهای در رابطه با تكنولوژی های جدید چشم پزشكی در دانشگاه و مراكز علمی مختلف مانند دانشگاه امیركبیر كرده ایم. اگر بخواهیم به پیشرفت ادامه دهیم راهی جز استفاده از تكنولوژی های جدید دنیا نداریم.

1398/10/17
تگهای خبر: آموزش , بیمارستان , پزشك , پزشكی