محققان چینی دریافتند؛

تركیب شیمیایی بربرین از عود مجدد ورم روده پیشگیری می كند

تركیب شیمیایی بربرین از عود مجدد ورم روده پیشگیری می كند بیمارستان دی: مطالعه اخیر نشان میدهد تركیب شیمیایی بربرین می تواند از عود مجدد ورم روده پس از جراحی پیشگیری كند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، پیش گیری از ورم روده و سرطان روده بزرگ همچنان یكی از اهداف مهم بخش سلامت است. پژوهشگران دانشگاه جیاتانگ شانگهای ۵۵۳ شركت كننده تحت درمان با بربرین از سال ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۶ را با ۵۵۵ شركت كننده دریافت كننده دارونما مقایسه كردند.
نتایج نشان داد ۳۶ درصد شركت كنندگان گروه بربرین و ۴۷ درصد گروه دارونما در طول دروه درمان با عود مجدد بیماری ورم روده مواجه گشتند.
بربرین همچون قوی ترین تركیبات و مكمل های طبیعی روی زمین است. این ماده در خیلی از گیاهان از جمله، انگور، زرشك و زردچوبه یافت می شود. ساده ترین راه به دست آوردن آن، استخراج از بوته های انواع زرشك است.
بربرین در طول قرن ها، یك داروی پر كاربرد در طب سنتی چینی و طب آیورودا هندی بوده است كه بطور طبیعی برای درمان دیابت، بیماری های باكتریایی، اسهال و سایر بیماری های گوارشی استفاده می شود.
در حال حاضر نیز این تركیب، در طب نوین و در مكمل های غذایی به كار می رود.

1398/10/28
تگهای خبر: باكتری , بیماری , جراحی , دارو