همزمان با برگزاری كنگره صورت می گیرد؛

انجام ۱۰ جراحی زنده فك و صورت برای دندانپزشكان

انجام ۱۰ جراحی زنده فك و صورت برای دندانپزشكان به گزارش بیمارستان دی كنگره بین المللی جراحان دهان فك و صورت ایران، در ایام ۲۹ بهمن الی ۲ اسفند ۹۸ در محل هتل المپیك برگزار می گردد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، رضا شریفی دبیر اجرایی كنگره بین المللی جراحان فك و صورت، اظهار داشت: این كنگره دارای دو رویداد مهم می باشد، رویداد اول، دهمین همایش بین المللی ایمپلنت خلیج فارس است و دومین رویداد، هشتمین سمپوزیوم پژوهشی محققان جوان است كه برای همكاران دندانپزشك و دستیاران رزیدنت و اساتیدی برگزار می گردد كه اخیرا به این رشته اضافه شده اند. وی تصریح كرد: همینطور سال جاری آخرین پژوهش ها در زمینه های دندانپزشكی و جراحی فك و صورت را خواهیم داشت. شعار كنگره، جراحی با حداقل عوارض است. یعنی دوست داریم به سمتی برویم كه تا حد امكان عوارض و مشكلاتی كه پس از جراحی های فك و صورت اتفاق می افتد، كمتر شود و یا در سایر كارهایی كه در رابطه با این مورد است مانند علم ایمپلنتولوژی یا كارهای دیگر، با حداقلی از این عوارض روبرو باشیم. این متخصص جراحی دهان، فك و صورت، اضافه كرد: این كنگره تقریباً ۱۰ سال است كه در همین تاریخ برگزار می گردد كه به صورت برند بین المللی در آمده است. همینطور در كنار این كنگره ما نمایشگاه جانبی داریم كه مربوط به تجهیزات و لوازم پزشكی و دندانپزشكی است. وی تصریح كرد: سال جاری مساحت نمایشگاه در ۴ هزار مترمربع است و ۹۰ شركت مختلف داخلی و خارجی حضور خواهند داشت و امیدواریم بتوانیم میزبان خوبی برای شركت كنندگان باشیم. شریفی اظهار داشت: این كنگره دارای ۶ میهمان خارجی از كشورهای ایتالیا، هند، فرانسه و آلمان است كه همگی از همكاران جراحان دهان فك و صورت هستند. فلوشیپ جراحی ترمیمی اضافه كرد: در كنگره سال جاری نزدیك به ۱۰ جراحی زنده خواهیم داشت تا بتوانیم از این طریق آخرین متدها و تكنیك ها را به همكاران جوان عرضه بدهیم. در كنار این جراحی ها با كمك انجمن و قسمت علمی كنگره، تعدادی كارگاه های متنوع طراحی شده است تا همكاران جوان و دندانپزشكان بهره بیشتری ببرند و با علم روز دنیا و تكنیك های نوین این رشته آشنا گردند.

1398/11/27
تگهای خبر: پزشك , پزشكی , جراحی , متخصص