مدیركل انتقال خون استان تهران اعلام كرد؛

كاهش محسوس آمار اهدای خون در استان تهران

كاهش محسوس آمار اهدای خون در استان تهران به گزارش بیمارستان دی مدیركل انتقال خون استان تهران، با اشاره به كاهش حضور مردم در مراكز اهدای خون، اظهار داشت: انتظار ما همراهی بیشتر مردم وفادار استان تهران در این روزها برای نجات جان بیماران نیازمند به خون است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از روابط عمومی انتقال خون استان تهران، محمدرضا مهدی زاده با اشاره به كاهش مشاركت و حضور مردم پایتخت در مراكز اهدای خون اظهار داشت: انتظار ما همراهی بیشتر مردم وفادار استان تهران در این روزها برای نجات جان بیماران نیازمند به خون است.
مدیركل انتقال خون استان تهران افزود: تعطیلی مدارس و دانشگاه ها، موجب كاهش شدید اهدای خون شده و امیدواریم تهرانی های نوعدوست با در نظر گرفتن نیاز مستمر و روزانه دهها مركز درمانی به فرآورده های خونی، هر چه سریع تر و در این روزهای مهم به مراكز اهدای خون بازگشت نمایند.
وی افزود: این روزها باید نشان دهنده ظرفیت های فوق العاده مردم شریف تهران در امور خیرخواهانه همچون اهدای خون باشد كه در طول این سال ها هر جایی لازم بوده، همه نیازها و كمبودها با مهربانی، وقت شناسی و اهدای خون وفادارانه مردم رفع شده است و در این مقطع زمانی هم، نیاز به تكرار اتفاقات خوب گذشته داریم.

1398/12/05
تگهای خبر: اهدای خون , درمان