مدیر یك مركز شیمی درمانی؛

آثار تحریم ها در افزایش قیمت داروهای شیمی درمانی

آثار تحریم ها در افزایش قیمت داروهای شیمی درمانی به گزارش بیمارستان دی مدیر مركز شیمی درمانی، با اشاره به تحریم های آمریكا ضد ایران، اظهار داشت: این تحریم ها سبب شده بیماران، داروهای شیمی درمانی را با ۲۰ تا ۱۰۰ درصد افزایش قیمت تهیه كنند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، حسن زندی مدیر مركز شیمی درمانی، اظهار داشت: بعضی از بیمارستان ها بعنوان بیمارستان مرجع درمان كرونا در تهران معرفی شده اند و در نتیجه امكان عرضه خدمات به بیماران سرطانی را ندارند و از آنجایی كه درمان سرطان بعضی از بیماران نباید متوقف شود، هم اكنون این مركز دوشادوش مراكز درمانی دولتی در شیفت عصر و با تعرفه دولتی به بیماران سرطانی خدمات شیمی درمانی و پرتودرمانی عرضه می كند. وی ادامه داد: این مركز با ۱۰ تخت عمومی و ۵ تخت VIP شیمی درمانی و بهره گیری از اساتید فوق تخصص خون و انكولوژی هم اكنون و تا عادی شدن شرایط كشور با افزودن ساعات كاری و شیفت پرسنل و پرستاران فداكار به بیماران سرطانی خدمات می دهد و كنترل های دقیق بهداشتی برای جلوگیری از ابتلای بیماران سرطانی به كرونا در این مركز مورد توجه قرار گرفته است. به قول زندی، درمان سرطان در شیفت عصر این مركز با تعرفه دولتی محاسبه می گردد. مسئول گروه فیزیك مركز رادیوتراپی روشنا، همینطور از شرایط تأمین داروهای مورد نیاز درمان سرطان در كشور كه به جهت تحریم های ناجوانمردانه آمریكا با مشكل روبرو شده است انتقاد نمود و اظهار داشت: متأسفانه بر خلاف ادعاهای آمریكایی ها در خصوص عدم تحریم دارو برای ایران، بیماران سرطانی از زمان وضع تحریم های جدید آمریكا برای تأمین داروهای مورد نیاز خود با چالش های زیادی رو به رو شده اند و مجبورند این داروها را با ۲۰ تا ۱۰۰ درصد افزایش قیمت تهیه كنند. به قول وی، داروهایی كه از تركیه و برخی كشورهای همسایه وارد می شود مشخص نیست كه زنجیره سرد انتقال دارو را حفظ نموده باشند و شرایط نگهداری آنها استاندارد باشد. زندی خاطرنشان كرد: با وجود همه مشكلات ما توانسته ایم با هماهنگی چند داروخانه دولتی و خصوصی و با هدف پیشگیری از اتلاف وقت و همینطور ریسك ابتلاء به ویروس كرونا، بدون نوبت و با تعرفه دولتی داروهای مورد نیاز را با هزینه ارسال مجانی برای بیماران تأمین نماییم كه این مساله از تردد بی مورد بیماران سرطانی در شرایط كنونی كه می تواند برای آنها از نظر ابتلاء به كرونا خطرناك باشد جلوگیری نماییم.

1398/12/22
تگهای خبر: استاندارد , بهداشت , بیمارستان , پرستار