توسعه زیرساخت های بیمارستان شهدای تجریش جهت عرضه خدمات مطلوب تر به مبتلایان كرونا به گزارش بیمارستان دی لزوم نصب دستگاه دیالیز بیماران مبتلابه كووید ۱۹ دراورژانس كرونا، بهسازی تهویه اورژانس و بخش های بستری و توسعهICUبیماران مبتلا به كرونا با هدف گذاری ۵۰ تخت همچون مصوبات جلسه پیشگیری و مقابله با كرونا در بیمارستان شهدای تجریش بود كه در دستور كار این بیمارستان قرارگرفت.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا و به نقل از بیمارستان شهدای تجریش، دكتر رضا جلیلی خوشنود - رئیس بیمارستان شهدای تجریش - در سی و دومین جلسه پیشگیری و مقابله باكرونا كه با حضور مدیر، معاون درمان و معاون آموزشی بیمارستان شهدای تجریش برگزار شد، با تاكید بر اهمیت مدیریت بحران كرونا و ارتقای رضایتمندی بیماران و با عنایت به دستورالعمل های وزارت بهداشت در درمان اپیدمی كووید ۱۹؛ برنامه ها و پپیشنهادات اعضای جلسه را برای كاهش این بیماری بیان كرد.

در این جلسه بعد از بحث و تبادل نظرتصمیمات لازم اتخاذ و نصب دستگاه دیالیز و اجبار انجام دیالیز بیماران كرونایی در اورژانس كرونا، در نظر گرفتن بخش ارتوپدی برای بیماران مشكوك به كرونا، دعوت از كارشناس سازمان نظام مهندسی استان تهران جهت به سازی تهویه اورژانس و بخش های بستری در دستور كار قرار گرفت.

از دیگر مصوبات این جلسه می توان به لزوم بررسی مواد ضدعفونی تخت سی تی اسكن جهت صدمه زایی كمتر تجهیزات، نصب شیر آب چشمی در بخش های درگیر كرونا، ارزیابی تهویه بخش های كرونا، عرضه گزارش و برآورد قیمت درباره انجام اقدامات اصلاحی برنامه توسعهICU جهت بیماران كرونا با هدف گذاری ۵۰ تخت، كالیبراسیون ترمومترهای موجود در مركز برای اطمینان از صحت عملكرد هم مصوب شد.

همچنین مقرر شد لینك گزارشات آزمایشگاهی مربوط به كووید ۱۹ این مركز در سیستم HIM دانشگاه هم قرار گیرد.

رئیس بیمارستان شهدای تجریش در خاتمه ضمن قدردانی از تلاشهای پرارزش كادر درمان در جهت مقابله با ویروس كرونا اهم برنامه ها و تدابیر این بیمارستان برای كنترل همه گیری كرونا را شرح داد.

1399/01/11
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمارستان , بیماری