تجلیل سازمان بهداشت جهانی از ایران برای تشكیل بسیج ملی مقابله با كرونا

تجلیل سازمان بهداشت جهانی از ایران برای تشكیل بسیج ملی مقابله با كرونا بیمارستان دی: وزیر بهداشت از تجلیل سازمان جهانی بهداشت از ایران برای برگزاری بسیج ملی مقابله با كرونا آگاهی داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دكتر سعید نمكی ضمن تشكر از مردم فهیم ایران در همكاری برای مهار و كنترل ویروس كرونا، اظهار داشت: امسال به سبب شیوع این ویروس نخستین سالی بود كه مردم نتوانستند در روز طبیعت به دامان طبیعت بروند و دراین زمینه همكاری خوبی با ما داشتند.
ایشان سپس با اشاره به نشستی كه به شكل ویدئو كنفرانس با سازمان جهانی بهداشت در شرق مدیترانه برگزار شده است، اضافه كرد: این عزیزان كارهای كشور ما را برای كنترل كرونا ویروس به ویژه بسیج مقابله با كرونا، تجلیل كردند و خواستند كه بتوانند از تجربه ایران دراین زمینه در كل منطقه استفاده كنند.
نمكی با اشاره به اینكه تا كنون توانستیم بیش از 90 درصد جمعیت هدف را در این بسیج پوشش دهیم، اظهار نمود: برخی موارد عنوان شد كه چرا وقتی می گوییم اوج سنگین اولیه بیماری در كشور را مدیریت كرده ایم، پس شاهد افزایش موارد مبتلاشدن هستیم؟ كه در پاسخ باید گفت این مساله دلیل ندارد و بیماریابی بالا سبب شد تا موارد شناسایی ما افزایش یابد.
بگفته وی، طی روزهای آینده با بهبودی این افراد كه در بیماریابی تحت مداوا قرار دادیم آمار كشور ما در سطح جهانی به سطح شایان توجهی می رسد.
وزیر بهداشت اشاره كرد: مردم عزیز بدانند ما در مرحله مدیریت بیماری هستیم و مرحله مهار بیماری هنوز در پیش روی ما است. امیدوارم با ادامه همراهی مردم عزیز تا 20 فروردین كه مرحله اول فاصله گذاری اجتماعی است این همراهی روز به روز افزایش یابد؛ یقینا اثرات این همدلی موجب می شود كه آمار افتخار آفرینی خودرا در نشست مطرح كرده و تأیید كارشناسان را دریافت نماییم.

1399/01/14
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , مدیریت