بیماران مبتلا به كرونا ممكنست گرفتار لطمه مغزی نیز شوند

بیماران مبتلا به كرونا ممكنست گرفتار لطمه مغزی نیز شوند بیمارستان دی: در مطالعات اخیر پژوهشگران اظهار كرده اند كه كروناویروس می تواند موجب لطمه مغزی در بیماران شود برای اینكه این بیماری التهاب خطرناكی را به وجود می آورد كه می تواند موجب خونریزی و مرگ سلول شود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا و به نقل از تك تایمز، دو بیمار در ایالات متحده همچون بیمارانی بودند كه در نتیجه مبتلاشدن به بیماری كووید-۱۹ گرفتار مشكلات عصبی شدند. اسكن های مغزی آنها نشان داد كه مغز آنها چگالی خودرا از دست داده و گرفتار خونریزی شده است.
پزشكان در سرتاسر جهان حالا نگران این مساله هستند كه بیماران مبتلا به بیماری كووید-۱۹، ممكنست بعد از مدتی گرفتار لطمه مغزی نیز شوند.
نیویورك تایمز گزارش داده است كه یك بیمار حدود ۷۰ ساله مبتلا به بیماری كووید-۱۹ در فلوریدا توانایی صحبت كردن را از دست داده است. موردی دیگر یك زن حدود ۵۰ ساله مبتلا به این بیماری در آمریكا بود كه اسكن مغزی آن نشان داده بود بعضی از سلول های مغزی وی در نتیجه یك عارضه نادر از بین رفته است. موارد مشابه دیگر نیز در چین و ایتالیا مشاهده شده است. در صورتیكه بنظر می رسد این عوارض عصبی، مجموعه كوچكی از افراد آلوده در سراسر جهان را مورد هدف قرار می دهد، این گزارش ها تصویری بسیار نگران كننده از اثرات احتمالی این بیماری را نشان داده اند.
زن آمریكایی ۵۰ ساله كه سلول های مغزی او لطمه دیده بود هنگام مراجعه به كلینیك هنری فورد آمریكا علائمی چون تب، سرفه، بی حالی و حالت هایی همانند سرگیجه داشت. پزشكان مجموعه آزمایشات تشخیصی را بر روی وی انجام دادند كه سپس تست كرونای وی مثبت درآمد.
از آنجائیكه این علائم عصبی برای كروناویروس معمولی نیست، پزشكان مغز وی را توسط سی تی اسكن مورد بررسی قرار دادند. اسكن ها نقاط تاریكی را نشان دادند كه این نقاط نمایانگر عملكرد غیرمعمولی كه بعضی از قسمت های مغز وی در مقایسه با مغز یك فرد سالم می باشد.
آنها دریافتند بعضی از سلول های مغزی وی از بین رفته بود و تالاموس این بیمار نیز لطمه دیده بود. این بخش از مغز اطلاعات حسی حیاتی را از بدن به قشر مغز می فرستد كه سیگنال ها را پردازش می كند. اسكن های دیگر نشان داد كه بخش لوب های تمپورال مغز نیز گرفتار خونریزی شده بود كه این بخش مسئول حافظه و هوشیاری و همین طور احساسات در بدن است.

1399/01/15
تگهای خبر: التهاب , بیماری , پزشك , حیات