ولایتی در اولین حضور پس از بهبودی:

بیمارستان مسیح دانشوری هیچ مبلغی ازبیماران كرونایی دریافت نمی كند

بیمارستان مسیح دانشوری هیچ مبلغی ازبیماران كرونایی دریافت نمی كند به گزارش بیمارستان دی رئیس بیمارستان مسیح دانشوری اظهار داشت: این بیمارستان هیچ مبلغی از بیماران كرونایی دریافت نمی نماید.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، علی اكبر ولایتی یكشنبه ۱۷ فروردین ماه در نخستین حضور خود بعد از بهبودی در بیمارستان مسیح دانشوری و اولین نشست شورای علمی این مركز در سال ۱۳۹۹، با پزشكان، پرستاران و كادر درمانی دیدار و ضمن تبریك اعیاد شعبانیه و سال جدید، از زحمات و تلاشهای دلسوزانه و شبانه روزی آنان قدردانی نمود. در این دیدار صمیمی، ولایتی با تشریح شرایط موجود و لزوم توجه حداكثری به عرضه خدمات به بیماران كرونایی با بسیج تمام امكانات اظهار داشت: بیمارستان مسیح دانشوری با همراهی تمامی كادر درمانی و پرسنل خود بعنوان خط مقدم مبارزه با كرونا از ابتدایی ترین ساعات در كنار مردم ایستاد و با اهتمام و تلاش خسته ناپذیر كماكان در حال عرضه خدمات به مردم شریف است و امیدواریم بزودی شاهد شكست كرونا باشیم. لازم می دانم از تلاش و پشتكار شبانه روزی همه شما عزیزان بعنوان مدافعان سلامت در این صحنه جهاد كه با ایثارگری فعالیت داشته و دارید تقدیر و تشكر نمایم. وی ادامه داد: خوشبختانه در دانشگاه داروسازی دانشگاه شهید بهشتی برای نخستین بار در ایران داروی فاووپیراویر ساخته شد و با رعایت موازین قانونی و تأیید كمیته اخلاق در اختیار بیمارستان مسیح دانشوری برای درمان بیماران كرونا قرار گرفته است. ولایتی با تاكید بر اینكه بیمارستان مسیح دانشوری هیچ مبلغی جهت درمان بیماران كرونایی دریافت نمی كند و با تمام امكانات در خدمت مردم شریف است اضافه كرد: از ابتدا و در هماهنگی كامل با وزارت بهداشت، اقدامات مربوطه انجام شد و از وزیر بهداشت و همكاران ایشان به علت همراهی های به عمل آمده هم تشكر می نماییم. در ادامه، برخی از مدیران، پزشكان و كادر درمانی بیمارستان، گزارشی از روند اقدامات انجام شده در زمینه پذیرش، درمان، عرضه خدمات و حوزه های پژوهشی در مقابله با كرونا عرضه نمودند و از حضور و حمایت مستمر دكتر ولایتی پیش از بیماری در كنار كادر درمانی، پیگیری های مستمر حتی در دوران بیماری و قرنطینه و حضور مجدد بعد از بهبودی در كنار همكاران بیمارستان ابراز خرسندی نمودند. در این دیدار همینطور از خانم آنتوتن سرپرستار بخش ۳ بیمارستان مسیح كه به منظور عرضه خدمات به مردم شریف، برگزاری جشن ازدواج خویش را به تعویق انداخته و مورد توجه رهبر معظم انقلاب قرار گرفت، توسط دكتر ولایتی تقدیر گردید.

1399/01/18
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , بیماری , پرستار