در گزارش بیمارستان دی مطرح شد؛

خدمات بسیج جامعه پزشكی به عشایر

خدمات بسیج جامعه پزشكی به عشایر به گزارش بیمارستان دی رئیس بسیج جامعه پزشكی كشور، اظهار داشت: طرح ضدعفونی كردن مناطق عشایری و غربالگری عشایر اجرا شده است.

ابراهیم متولیان، در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره اقدامات اخیر بسیج جامعه پزشكی كشور برای مقابله با ویروس كرونا، اضافه كرد: طرح ملی «رزمندگان مدافعان سلامت» با شیوع ویروس كرونا از طرف بسیج جامعه پزشكی شروع شده است. بعنوان مثال تنها در استان سیستان و بلوچستان ۲۳ هزار و ۴۴۱ پزشك به صورت داوطلبانه در بیمارستان ها در حال خدمت رسانی هستند. وی درباره تولید ماسك، اظهار داشت: در ۱۰ استان كشور كارگاه های تولید ماسك راه اندازی شده و بطور میانگین در هر شهر روزانه چندین هزار ماسك توسط داوطلبان بسیجی در حال تولید است. بعلاوه ضدعفونی كردن و گندزدایی از سطوح و معابر عمومی نیز همیشه توسط نیروها در سطح كشور در حال انجام می باشد. متولیان با اشاره بر ضدعفونی كردن مناطق عشایری نیز اضافه كرد: خوشبختانه با كمك مراكز سپاه استان های مختلف خصوصاً استان سیستان و بلوچستان، مبادرت به ضدعفونی كردن مناطق عشایری و غربالگری هموطنان عشایر كردیم. ۲۰ هزار نفر از نیروهای بسیج جامعه پزشكی نیز دراین زمینه فعالیت داشتند. وی با اشاره بر ارائه خدمات مشاوره توسط این نهاد، اظهار داشت: ۴۰۰ درمانگاه بسیج جامعه پزشكی در سطح كشور به صورت ۲۴ ساعته در حال خدمت رسانی به هموطنان هستند. در این مراكز علاوه بر امور درمانی، خدمات مشاوره و تقویت روحیه مبتلایان به كرونا نیز انجام می شود. رئیس بسیج جامعه پزشكی كشور اضافه كرد: ایستگاه های غربالگری و تب سنجی در ورودی و خروجی شهرها نیز همچون اقدامات سازمان بود كه در روزهای نوروز اجرایی شد.

1399/01/26
تگهای خبر: بیمارستان , پزشك , پزشكی , خدمات