پیش بینی 300 هزار قربانی كرونا در قاره آفریقا

پیش بینی 300 هزار قربانی كرونا در قاره آفریقا بیمارستان دی: كمیسیون اقتصادی سازمان ملل متحد برای آفریقا (UNECA) ضمن درخواست برای یك شبكه امنیتی 100 میلیارد دلاری برای قاره آفریقا آگهی داد كه شیوع بیماری كووید-19 احیانا منجر به جان باختنِ 300 هزار نفر و سوق دادن 29 میلیون نفر به سمت فقر در این قاره خواهد شد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، در میان بیش از دو میلیون مبتلا به كروناویروس در سراسر جهان، ۵۴ كشور آفریقایی تنها كمتر از ۲۰ هزار مورد مبتلاشدن را به خود اختصاص داده اند اما سازمان جهانی بهداشت آگهی داده كه طی سه تا شش ماه آینده موارد مبتلاشدن در آفریقا به ۱۰ میلیون مورد خواهد رسید.
كمیسیون اقتصادی سازمان ملل متحد برای آفریقا اعلام نموده كه برای انجام اقدامات فوری و مناسب جهت تامین سلامت و امنیت اجتماعی در آفریقا به دنبال شیوع كروناویروس دست كم ۱۰۰ میلیارد دلار نیاز است.
این كمیسیون چهار سناریو را برمبنای سطح اقدامات پیشگیرانه ای كه توسط دولت های آفریقا معرفی شده اند، مدل سازی كرده است.
پیش بینی ها نشان داده در صورت عدم انجام اقدامات پیشگیرانه امسال در آفریقا بیش از ۱.۲ میلیارد نفر به كووید-۱۹ مبتلا شده و ۳.۳ میلیون نفر نیز جان خودرا از دست می دهند.
اما بیشتر كشورهای آفریقایی تابحال اقدامات مختلفی از فاصله گذاری اجتماعی را اجرایی كرده اند كه شامل ممنوعیت رفت وآمد و سفر در بعضی از كشورها و قرنطینه كامل در بعضی دیگر می شود.
با این حال در بهترین سناریوی ممكن و با وجود انجام اقدامات شدید مقابله ای با كرونا قاره آفریقا با ۱۲۲.۸ میلیون مبتلا به كووید-۱۹، ۲.۳ میلیون بستری در بیمارستان ها و ۳۰۰ هزار مرگ و میر ناشی از این بیماری مواجه خواهد شد.
بنا بر گزارش رویترز، مبارزه با این بیماری در قاره آفریقا با این واقعیت كه ۳۶ درصد از آفریقایی ها به امكانات شست وشوی خانگی دسترسی نداشته و تنها ۱.۸ تخت بیمارستانی برای هر ۱۰۰۰ نفر در اختیار دارند، بسیار پیچیده و دشوار خواهد بود.

1399/01/30