رئیس بیمارستان امام خمینی(ره) خبر داد؛

اختصاص 25 بخش به بیماران كرونا در بیمارستان امام خمینی

اختصاص 25 بخش به بیماران كرونا در بیمارستان امام خمینی به گزارش بیمارستان دی رئیس بیمارستان امام خمینی(ره)، اظهار داشت: طی اسفند ماه هر روز یك بخش جدید به بخش ها اضافه می شد و در نهایت 25 بخش به بیماران كرونایی اختصاص یافت.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، خسرو صادق نیت، قبل از ظهر یكشنبه در آئین تجلیل از مدافعان سلامت اظهار نمود: بیش از ۱۸ هزار بیمار و افراد مشكوك به كرونا در دو ماه به بیمارستان امام خمینی مراجعه كردند و بیش از ۱۸۰۰ نفر بستری شدند. وی ادامه داد: بیمارستان امام خمینی (ره) كمترین مرگ و میر در بیماران بستری را داشت و كشورهای مختلف درخواست دریافت آخرین تجربه اساتید ما در این بیمارستان را داشتند. صادق نیت افزود: بواسطه خدمات شبانه روزی پرسنل ما، هیچ بیماری در این بیمارستان در اوج مراجعین بدون پاسخ دهی نماند و اگر نیاز به بستری یا خدمات پیشرفته و یا اعمال جراحی داشتند، به آنها خدمات ارائه شد. رئیس بیمارستان امام خمینی اضافه كرد: پرسنل ما شبانه روز با بیماران زندگی كردند و برخلاف وجود خطر همچنان به ایثارگری پرداختند و لحظه ای از خدمت كردن كوتاه نیامدند. وی اشاره كرد: در كنار پرسنل ما داوطلبان مردمی هم به بیمارستان آمدند و همه با هم به بیماران خدمات دادند. صادق نیت افزود: طی اسفند ماه هر روز یك بخش جدید به بخش ها اضافه می شد و در نهایت ۲۵ بخش به بیماران كرونایی اختصاص یافت. وی اظهار داشت: مجتمع بیمارستانی امام خمینی امروز از لحاظ بیماری كرونا، بیمارستان ایمن شمرده می شود.

1399/02/02
تگهای خبر: بیمارستان , بیماری , جراحی , خدمات