وهاب زاده اعلام كرد

افشای نامه گلایه آمیز شركت كره ای به اینترنشنال

افشای نامه گلایه آمیز شركت كره ای به اینترنشنال بیمارستان دی: مشاور رسانه ای وزیر بهداشت در توئیتی، نامه گلایه آمیز شركت كره ای به شبكه سعودی اینترنشنال كه جان بیماران ایرانی را دستخوش سیاسی كاری و دروغ پردازی سعودی ها كرده است را منتشر نمود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، علیرضا وهاب زاده مشاور رسانه ای وزیر بهداشت در توئیتی نامه گلایه آمیز شركت كره ای به شبكه سعودی اینترنشنال كه جان بیماران ایرانی را دستخوش سیاسی كاری و دروغ پردازی سعودی ها كرده است را منتشر نمود.
متن این نامه به شرح ذیل است:
«شركت OJ WORLDبه عنوان نماینده تام و انحصاری شركت Mico BioMedدر خاورمیانه باخبر شده است كه شبكه ایران اینترنشنال در تاریخ ۲۷ آوریل ۲۰۲۰ یك گزارش مغرضانه، آمیخته با دروغ درباره فعالیت مشترك این شركت و وزارت بهداشت ایران انتشار داده است. این شركت لازم می داند مواردی را به شرح زیر توضیح دهد:
۱- شركت OJ WORLDدر هفته های گذشته مذاكراتی را با وزارت بهداشت ایران برای تامین چند صد هزار تست كرونا و اهدای دستگاه PCR برای ایران در جریان داشته است. همكاری این شركت با وزارت بهداشت ایران با دیدی انسان دوستانه و كمك به مردم ایران در این شرایط سخت بوده است. به سبب شرایط خاص ایران، این شركت قیمت های بسیار پایین تر از قیمت های جهانی خودرا به ایران عرضه نمود و می توان اظهار داشت كه تقریباً سودی حاصل این شركت نخواهد شد.
۲- كار در سلامت كامل با وزارت بهداشت ایران و شركت KBCبه عنوان نماینده وزارت در جریان بوده است. همین طور اطلاع واثق دارم كه شركت KBCبدون دریافت هیچ سودی، عیناً معادل قیمت پورفرما را به وزارت بهداشت ایران اعلام كردهخ است.
۳- شبكه ایران اینترنشنال برمبنای یك ادعای كذب كه در اختیار این شبكه قرار گرفته، قیمت هر تست كرونای فروخته شده توسط این شركت را ۶ دلار اعلام می كند كه كذب محض است. بیان رقم ۶ دلار برای كیت های شركت Mico BioMed چیزی بیش از یك شوخی مضحك نیست و نشان از ناآگاهی عمیق گوینده و نیز شبكه ایران اینترنشنال دارد. اساساً اگر چنین قیمت هایی وجود داشت، هیچ كشوری نمی بایست گرفتار سختی در تامین كیت های تشخیصی كرونا باشد.»

1399/02/03
تگهای خبر: بهداشت , دستگاه , سلامت , وزارت بهداشت