در دیدار با وزیر بهداشت مطرح شد؛

ضرورت تقویت تجهیزات بیمارستانی و رفع اشكال جذب پرستاران در گیلان

ضرورت تقویت تجهیزات بیمارستانی و رفع اشكال جذب پرستاران در گیلان بیمارستان دی: از گیلان نماینده عالی دولت در گیلان در دیدار با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشكی؛ بر ضرورت تقویت تجهیزات بیمارستان ها و مراكز درمانی استان و نیز رفع اشكال جذب و استخدام پرستاران قراردادی تاكید كرد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا و به نقل از پایگاه اطلاع رسانی استانداری گیلان، ارسلان زارع در دیدار با دکتر سعید نمکی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی؛ با اشاره به تلاش های کادر درمان، پزشکان و پرستاران استان در مدیریت انتشار ویروس کرونا، همدلی و انسجام و نیز ایثارهای انجام شده در جریان مقابله با این بیماری را به حماسه تعبیر کرد.
وی رعایت جدی سفارش های بهداشتی، خودمراقبتی و دیگر مراقبتی از طرف همگان را گام موثری در قطع چرخه ویروس کرونا و کمکی مهم به کادر درمانی و خدمتگزاران فداکار سلامت دانست.
رفع مشکلات و نقصها حوزه بهداشت و درمان و نیز بهبود زیرساخت های این بخش و تقویت تجهیزات بیمارستان ها و مراکز درمانی استان از دیگر موضوعاتی بود که در این دیدار بر ضرورت رسیدگی به آنها تاکید شد.
مسئله تعیین تکلیف و جذب پرستارانی که در دوران شیوع ویروس کرونا به عنوان نیروی قراردادی به صف تلاشگران عرصه تامین سلامت جامعه پیوستند، و همین طور پرداخت مطالبات معوقه و حق الزحمه و پاداش کادر درمان استان از مواردی بود که استاندار گیلان در دیدار با وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی بر آن تاکید کرد.

1399/03/20
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمارستان , بیماری