شیوع اختلال عجیب در آمریكا

شیوع اختلال عجیب در آمریكا به گزارش بیمارستان دی مصرف كنندگان دائمی ماری جوآنا كه مقادیر زیادی از این مخدر را مصرف می كنند در معرض مبتلا شدن به شكلی اختلال وحشت آور هستند و به قول كارشناسان، موارد مبتلا شدن به این اختلال در بیمارستان های سراسر ایالات آمریكایی كه مصرف این مخدر در آنها قانونی است گزارش شده است.



به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، پزشكان آمریكایی می گویند: این روزها تعداد افرادی كه به علت مبتلا شدن به علائم عجیبی چون فریاد كشیدن و حالت تهوع و استفراغ شدید به اورژانس های بیمارستان ها در این ایالات رجوع می كنند در حال افزایش است.

این اختلال كه سندرم) Cannabinoid hyperemesis syndrome استفراغ شدید ناشی از كانابینوئید) نام دارد هنوز به خوبی شناخته نشده اما متخصصان علوم پزشكی معتقدند این علائم در افرادی كه مقادیر بالایی از ماری جوانا را در بلند مدت مصرف می كنند ظاهر می گردد.

یكی از افرادی كه این حالت را تجربه كرده بود می گوید: "من مادر خویش را صدا می زدم در حالیكه او ۲۰ سال است كه مرده اما من به لحاظ روانی در شرایطی بودم كه درك نمی كردم او دیگر نمی تواند پیش من بیاید. "

تاكنون مطالعات اندكی در رابطه با این اختلال انجام گرفته اما طبق نتایج یك مطالعه برای بروز این اختلال و مبتلا شدن به CHS فرد باید روزانه سه تا پنج نوبت از این مخدر مصرف كند.

بنابر گزارش مركز ملی اطلاعات بیوتكنولوژی در یك مطالعه مشخص شد كه میانگین دوره زمانی برای بازگشت حالت استفراغ شدید ناشی از مصرف ماری جوانا سه تا چهار سال است.

به گزارش دیلی میل، این سندرم كه نخستین بار در سال ۲۰۰۴ توسط دكتر آلن و دستیارانش گزارش شد از مصرف شدید ماری جوانا (یا حشیش) ناشی می گردد و حالت تهوع و استفراغ مكرر از علائم آن است. به قول پزشكان این اختلال از تجمع و اشباع كانابینوییدها در بدن نشات می گیرد. كانابینوئیدها تركیبات شیمیایی هستند كه بر گیرنده های كانابینویدی موجود در مغز اثر می گذارند.

پزشكان بر این باورند كه كانابینوئیدها بر عملكرد هیپوتالاموس، غده ای كه تنظیم حرارت بدن و سیستم هضم را بر عهده دارد تاثیر می گذارند. افراد مبتلا به این اختلال باور دارند كه دوش آب داغ علائم آنها را تسكین می دهد و در حالی كه تهوع و استفراغ دارند به اجبار حمام می كنند. این علائم بعد از ترك مصرف ماری جوانا متوقف می گردد.



 

1396/09/18
01:08:21
5.0 / 5
4861
تگهای خبر: پزشك , بیماری , بیوتكنولوژی
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۲ بعلاوه ۳
بیمارستان دی
deyhospital.ir - تمامی حقوق سایت بیمارستان دی محفوظ و متعلق به مالک دامنه است

بیمارستان دی

بهداشت و درمان