در جلسه شورای عالی بیمه سلامت؛

پوشش بیمه ای رمدسیویر و فاویپیراویر نامعلوم ماند

پوشش بیمه ای رمدسیویر و فاویپیراویر نامعلوم ماند دبیر و رئیس دبیرخانه شورای عالی بیمه سلامت كشور، اظهار داشت: در هفتاد و هشتمین جلسه شورای عالی بیمه سلامت كشور، چندین موضوع بررسی و مورد تصویب قرار گرفت.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، سید سجاد رضوی، اضافه کرد: در جلسه امروز، تعرفه خدمات دندانپزشکی به تصویب رسید و بنا شد در آینده نزدیک ضوابط اجرایی آن با همکاری سازمان های بیمه گر و سازمان نظام پزشکی تدوین و ابلاغ شود. وی ادامه داد: بعضی از انسولین ها تا پیش از این تحت پوشش بیمه نبودند که با تصمیم شورایعالی بیمه سلامت، تحت پوشش قرار گرفتند. همینطور خدمات نوزادان نارسی که مشکل شبکیه چشم داشتند، در بخش بستری و سرپایی تحت پوشش بیمه قرار گرفت. رضوی خاطرنشان کرد: مصوبه خوبی برای بیماران خاص و تالاسمی از نظر لوازم و تجهیزات مصرفی داشتیم که با عنایت به تغییر قیمت ها، مورد بازبینی قرار گرفت. یکی از تصمیمات مهم امروز، تمدید گواهی اعتباربخشی بیمارستانها با عنایت به انتشار کرونا در کشور بود و بنا شد که گواهی اعتباربخشی بیمارستانها تا خرداد ماه سال آینده، تمدید شود. وی با اشاره به بررسی بیشتر و بازبینی خدمات پرستاری در منزل، اظهار داشت: شورایعالی بیمه از خدمات پرستاری در منزل حمایت جدی می کند اما به علت مشخص نبودن ضوابط و آئین نامه ها، به بررسی های بیشتر نیاز دارد و در جلسات آینده بحث پوشش این خدمات هم مطرح خواهد شد. سجادی تصریح کرد: یکی از مصوبات امروز، بازبینی در تعرفه خدمت تشخیص کووید ۱۹ بر مبنای آزمایش های مولکولی و PCR بود. مقرر شد که تعرفه این آزمایش علاوه بر قیمت اعلام شده کیت تشخیصی از جانب اداره کل تجهیزات پزشکی، در بخش دولتی حدود ۵۵ هزار تومان و در بخش دولتی حدود ۱۱۸ هزار تومان باشد. دبیر و رئیس دبیرخانه شورایعالی بیمه سلامت کشور اظهار داشت: در جلسه امروز گزارشی از وضعیت اجرای نسخه الکترونیک و اقدامات انجام شده توسط بخش های مختلف درگیر در این فرایند، عرضه و مقرر شد که هر مجموعه ای بنا به شرح وظایف و زمان بندی مشخص شده، اقدامات مربوطه را انجام و گزارش آنرا به شورایعالی بیمه عرضه نماید. رضوی در مورد پوشش بیمه ای داروهای «رمدسیویر» و «فاویپیراویر»، تصریح کرد: هنوز در مورد پوشش بیمه ای این دو دارو، بحثی نشده و اگر معاونت درمان وزارت بهداشت بعد از تایید کمیته علمی ستاد کرونا، مصرف آنرا تایید نمود، حتما در شورایعالی بیمه سلامت مطرح و تصمیم گیری می شود.

1399/05/15
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , بیمه , پرستار