افزایش ۹۰ درصدی موارد مبتلا شدن به كرونا در كودكان آمریكایی

افزایش ۹۰ درصدی موارد مبتلا شدن به كرونا در كودكان آمریكایی به گزارش بیمارستان دی گزارش ها نشان داده است موارد مبتلا شدن به بیماری كووید ۱۹ در بین كودكان آمریكایی در هفته های اخیر افزایش ۹۰ درصدی داشته است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، گزارش انتشار یافته توسط آکادمی متخصصین اطفال آمریکا و انجمن بیمارستان کودکان از آن حکایت می کند که طی چهار هفته گذشته موارد مبتلا شدن به بیماری کووید-۱۹ در بین کودکان این کشور افزایش ۹۰ درصدی داشته است.
در این گزارش آمده است: در فاصله نهم ماه جولای تا ششم اوت حدود ۱۷۹ هزار و ۹۹۰ مورد مبتلا شدن به بیماری کووید-۱۹ در بین کودکان آمریکایی شناسایی شده است. این آمار توسط دپارتمان سلامت ۴۹ ایالت، نیویورک سیتی، واشنگتن، پورتوریکو و گوام عرضه شده است.
بنابر اعلام آکادمی متخصصین اطفال، بخشی از افزایش موارد مبتلا شدن به این بیماری در بین کودکان به علت انجام تستهای تشخیصی بیشتر است. در ابتدای شیوع بیماری انجام تست تشخیصی بیشتر برای بیمارانی صورت می گرفت که وضعیت وخیم تری داشتند. انجام گسترده تستهای تشخیصی کمک می نماید تا کودکانی که علایم خفیفی از بیماری دارند یا ناقلان خاموش به حساب می آیند زودتر شناسایی شوند.
به گفته متخصصین آمریکایی همچنان بروز علایم شدید بیماری در بین کودکان مبتلا به کووید-۱۹ بسیار نادر است و کودکان بین ۰.۵ تا ۵.۳ درصد از مجموع موارد بستری در بیمارستان را می سازند. همینطور ۰ تا ۰.۴ درصد از مجموع مرگ و میرهای ناشی از این بیماری در بین کودکان بوده است.
به گزارش شبکه خبری سی ان ان، آکادمی متخصصین اطفال آمریکا همینطور خواهان آن شد تا راهبرد موثر تشخیصی در پیش گرفته شود تا بتوان در مورد بازگشایی مدارس بهترین انتخاب را داشت.

1399/05/21
تگهای خبر: بیمارستان , بیماری , سلامت , متخصص