در گزارش بیمارستان دی مطرح شد؛

تشریح جزئیات ایمپلنت بدون جراحی لثه

تشریح جزئیات ایمپلنت بدون جراحی لثه به گزارش بیمارستان دی یك دندانپزشك، درباره روش ایمپلنت بدون جراحی لثه كه با فناوری دیجیتال انجام می شود، توضیحاتی عرضه داد.

نوشین نصیری، در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد روش اجرای ایمپلنت دیجیتال، اظهار داشت: در مورد ایمپلنت با سیستم دیجیتال یکسری داده هایی داریم که عکس رادیوگرافی سه بعدی و اسکن های داخل دهانی همچون آنها است. با استفاده از اسکنرهای داخل دهانی که در کلینیک ها انجام می شود وضعیت تمام دندان های بیمار، وضعیت لثه و نقاط بی دندانی مشخص می شود. وی افزود: با استفاده از نرم افزارهای مخصوص این داده ها را با هم منطبق می نماییم و بهترین نقطه ای که می شود برای ایمپلنت در نظر گرفته شود، طراحی و بعد توسط جراح مورد تأیید قرار می گیرد. این دندانپزشک و متخصص ایمپلنت به مزیت های سیستم دیجیتال ایمپلنت اشاره نمود و اظهار داشت: مزیت سیستم دیجیتال نسبت به سنتی، دقت بالایی است که دارد چون در سیستم سنتی جراح تصمیم می گیرد با چه زاویه و طولی ایمپلنت را بگذارد اما اینجا با عنایت به داده هایی که به نرم افزار دادیم دقیق طراحی می شود ازاین رو آن مشکلات و خطاهای انسانی که در سیستم سنتی امکان دارد وجود داشته باشد بسیار کم می شود چون فقط یک نفر نیست که کار را انجام می دهد بلکه با نرم افزار طراحی شده ازاین رو موقعیت سینوس و عصب در نظر گرفته می شود و در این صورت خطاها از بین خواهد رفت.
نصیری تصریح کرد: پس از تأیید طراحی، گاید مخصوص جایگذاری ایمپلنت به وسیله پرینترهای سه بعدی ساخته و روی لثه بیمار گذاشته می شود و نکته مهم این است که دیگر لثه بیمار را باز نمی نماییم و خونریزی به حداقل می رسد و بخیه ای هم زده نمی گردد و این باعث می شود درد، خونریزی، تورم، التهاب و عفونت خیلی کاهش پیدا کند مخصوصاً برای کسانی که از جراحی و…، ترس دارند هم مفید می باشد. وی در مورد استفاده بیماران دیابتی و فشار خون از ایمپلنت دیجیتال هم اظهار داشت: چون بیماران دیابتی مستعد عفونت هستند استفاده از این سیستم عفونت را کم می کند و از بین می رود. همینطور برش لثه هم ندارم و در همان نقطه ایمپلنت را می گذاریم و در یک جلسه طی ۱۵ دقیقه ایمپلنت انجام می شود. این دندانپزشک اظهار داشت: یکی دیگر از مزایای ایمپلنت دیجیتال، این است که پروتز روی دندان هم می تواند همزمان طراحی و تحویل داده شود به شرطی که استخوان اجازه دهد. نصیری در مورد ماندگاری ایمپلنت دیجیتال هم تصریح کرد: ایمپلنت ماندگاری دائمی دارد و در این سیستم دقت خیلی زیاد می شود و مشکلات سیستم سنتی را ندارد. همینطور سرعت خیلی بالا می رود یعنی در یک جلسه کار ایمپلنت و پروتز انجام می شود. این متخصص ایمپلنت اظهار داشت: با عنایت به این که در سیستم ایمپلنت دیجیتال درد، تورم و التهاب خیلی کمتر است، فرد می تواند پس از انجام آن به کار خود ادامه دهد و نیازی به دوره درمان ندارد اما در این سیستم هم رژیم غذایی باید رعایت شود به صورتی که تا دو هفته اول به جهت اینکه به ایمپلنت فشار نیاید باید فرد رژیم غذای نرم داشته باشد. وی در پاسخ به این سؤال که آیا مصرف قلیان و سیگار مضر است، اضافه کرد: مصرف سیگار یکی از مواردی است که سبب تحلیل استخوان می شود و فرقی ندارد که ایمپلنت با روش سنتی صورت گیرد یا دیجیتال. در هر دو روش باشد مصرف سیگار به حداقل برسد و در ۴۸ ساعت اول اصلاً نباید سیگار مصرف شود و بعد هم در نهایت روزی یک تا دو عدد استفاده گردد. نصیری به مشکلات دهان و دندان هم اشاره نمود و اظهار داشت: نخستین نکته عدم رعایت بهداشت است متأسفانه خیلی از افراد نخ دندان استفاده نمی کنند که این سبب بروز مشکلات دندانی می شود و همینطور عدم جرم گیری و مصرف سیگار هم مشکلاتی را بوجود می آورد. وی با اشاره به اینکه شیوع کرونا سبب شده بعضی از افراد به دندانپزشک رجوع نکنند، اضافه کرد: دوران کرونا سبب شده تا مردم ایمپلنت دندان را عقب بیاندازند که اصلاً خوب نیست چون که استخوان تحلیل خویش را دارد هر چه رفتن به دکتر به تعویق بیافتد تحلیل استخوان بیشتر و ایمپلنت سخت تر می شود. این دندانپزشک اظهار داشت: اگر پروتکل ها در دندانپزشکی رعایت شود نباید افراد ترسی برای رفتن به دندانپزشک داشته باشند.

1399/05/26
تگهای خبر: التهاب , بهداشت , پزشك , پزشكی