معاون فنی سازمان نظام پزشكی تاكید كرد؛

تدوین یك برنامه دو ساله برای هم زیستی با كرونا

تدوین یك برنامه دو ساله برای هم زیستی با كرونا به گزارش بیمارستان دی معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشكی ایران، اظهار داشت: باید حداقل یك برنامه دو ساله برای هم زیستی با كرونا داشته باشیم.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمد جهانگیری، در نشست «بهینه سازی و استفاده نظام مند از ظرفیت بخش خصوصی در شرایط هماهنگی کووید ۱۹» با اشاره به اینکه خواستار کمک و همراهی با وزارت بهداشت در زمینه پیاده سازی مطلوب نظام ارجاع و پزشکی خانواده هستیم، اظهار نمود: باید چیدمان خوبی را در سطح یک برای بهره مندی از ظرفیت های پزشکان عمومی داشته باشیم.
وی با تاکید بر اینکه باید هم آوایی در حوزه عرضه خدمات رخ دهد، اضافه کرد: باید مباحث اقتصادی این مساله مد نظر قرار گرفته و از پتانسیل نسخه نویسی الکترونیک در این راستا استفاده گردد.
معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی ایران، با اشاره به وجود دفتر نظام ارجاع و سطح بندی خدمات در سازمان نظام پزشکی، اظهار داشت: امیدواریم وزارت بهداشت هم از این ظرفیت بوجود آمده به صورت ساختار مند استفاده نماید.
جهانگیری با اشاره به اینکه باید برای توانمند سازی جامعه پزشکی بر اساس تفکر پزشکی خانواده برنامه ریزی های لازم را داشته باشیم، خاطرنشان کرد: تمامی اعضای نظام پزشکی که مداخله مستقیم با بیمار دارند باید از توانمندی در زمینه پزشکی خانواده برخوردار باشند و روی این مساله کار اساسی صورت گیرد و در تمامی سطوح مانند ماما، فیزیوتراپیست، متخصصین و به خصوص پزشکان عمومی این کار صورت گیرد.
معاون فنی و نظارت سازمان نظام پزشکی ایران، افزود: در حوزه ساماندهی و مدیریت عرضه دهنده خدمات هم باید کارهای لازم صورت گیرد بخصوص در بخش مجازی و در واقع به یک برنامه ۵ ساله برای پیشبرد کارها نیاز داریم.
وی با تاکید بر حفاظت و حراست از پزشکان و عرضه دهندگان خدمات، اظهار داشت: باید حداقل یک برنامه دو ساله برای هم زیستی در کنار کرونا داشته باشیم و با تربیت نیروهای ذخیره و کمک از انجمن ها و موسسات، پیشبینی های لازم را برای جایگزینی نیروی تازه نفس داشته باشیم و مسائل روحی، معیشتی و محافظتی کادر درمان در اولویت کاری قرار گیرد.

1399/05/30
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , حفاظت