مدیر عامل گروه دارویی بركت خبر داد؛

افزایش تولید رمدسیویر به 150 هزار آمپول در ماه

افزایش تولید رمدسیویر به 150 هزار آمپول در ماه بیمارستان دی: مدیر عامل گروه دارویی بركت، از افزایش تولید رمدسیویر از 20 هزار به 150 هزار آمپول در ماه توسط ستاد اجرایی فرمان امام آگاهی داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، اکبر برندگی، اضافه کرد: برمبنای تخمین ما دو پروژه مهم تولید داروی پپتید و تولید واکسن ها تا اختتام آبان ماه به پایان خواهد رسید. وی ادامه داد: میزان سرمایه گذاری انجام شده روی این دو پروژه از طرف ستاد اجرایی فرمان امام بیش از ۵۰۰ میلیارد تومان است. وی درباب تولید داروی رمدسیویر نیز اظهار داشت: داروی رمدسیویر که تابحال بگفته پزشکان مؤثرترین داروی ضد کرونا شناخته شده است، در شرکت سبحان آنکولوژی به مرحله تولید رسیده و با تأیید نهایی سازمان غذا و دارو در اختیار جامعه سلامت قرار گرفته است. مدیرعامل گروه دارویی برکت اشاره کرد: ظرف چند روز آینده یکی از بزرگترین تولیدکنندگان این دارو در منطقه خواهیم بود و ظرفیت تولید آن از ۲۰ هزار آمپول در ماه به ۱۵۰ هزار آمپول در ماه خواهد رسید که امروز پروانه آن از سازمان غذا و دارو ستاندن شد. وی بیان کرد: در مورد واکسن کرونا هم چندین مطالعه از چند روش بطور همزمان در دست انجام است که برخی موارد روی حیوانات با موفقیت تست انجام شده و امیدواریم به نتایج مطلوب برسیم.

1399/06/18
تگهای خبر: پزشك , دارو , سازمان غذا و دارو , سلامت