زوجین جوان برنامه آخر ناباروری را از دست ندهند

زوجین جوان برنامه آخر ناباروری را از دست ندهند به گزارش بیمارستان دی روش های حفظ باروری، در برنامه تلویزیونی آخر ناباروری، مورد بررسی قرار می گیرد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، برنامه تلویزیونی «پایان ناباروری» که با محوریت موضوعاتی همچون سلامت باروری، علل ناباروری و تکنولوژی های جدید درمان ناباروری با مشارکت گروه دانش شبکه چهار سیما و پژوهشگاه و مرکز درمان ناباروری ابن سینا تهیه و از شبکه چهار سیما پخش می شود، در این قسمت به مبحث حفظ باروری می پردازد. در این قسمت از برنامه که شنبه بیست و دوم شهریور ساعت ۱۹ از شبکه چهار سیما پخش می شود، محمدرضا صادقی جنین شناس و رئیس پژوهشگاه و مرکز درمان ناباروی ابن سینا درباره موارد لزوم و تکنیک های حفظ باروری توضیح می دهد. حفظ باروری به معنای منجمد کردن جنین، گامت یا بافت های باروری برای افرادی است که به دلایلی همچون افزایش سن و شیمی درمانی و پرتودرمانی در معرض زوال باروری قرار دارند. برنامه تلویزیونی آخر ناباروری با تهیه کنندگی مرجان بیات و اجرای مینا هاشمی، هر هفته شنبه ها ساعت ۱۹ به روی آنتن شبکه چهار سیما می رود و تکرار آن یکشنبه ها ساعت ۸ از همین شبکه پخش می شود.

1399/06/20
1936