رئیس جمعیت هلال احمر مطرح كرد؛

كاهش مراكز درمانی خارج از كشور هلال احمر از ۲۶ مركز به ۱۵ مركز

كاهش مراكز درمانی خارج از كشور هلال احمر از ۲۶ مركز به ۱۵ مركز رئیس جمعیت هلال احمر اظهار داشت: در چند سال قبل تعداد مراكز درمانی خارج از كشور از ۲۶ مركز به ۱۵ مركز كاهش پیدا كرده است و برخی مراكز دیگر هلال احمر هم مجبور به تعطیلی شده اند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، کریم همتی در اولین جلسه ویدئوکنفرانسی با مسؤلان مراکز درمانی این جمعیت در بیرون از کشور برگزار شد، اظهار داشت: برگزاری جلسات ویدئوکنفرانسی یکی از نعمات شیوع کرونا است و ارتباط را به شکلی دیگر میان افراد برقرار کرده است که در جمعیت هلال احمر هم از این مهم تبعیت می نماییم.
وی با اشاره به اینکه لازم است از نزدیک در جریان مشکلات مراکز درمانی جمعیت هلال احمر در خارج از کشور باشیم، اضافه کرد: همه مراکزی که در خارج از کشور ایجاد شدند با نیت اشاعه فرهنگ اسلامی در اقصی نقاط دنیا و به تعبیری صدور انقلاب اسلامی به سایر کشورها بوده است و در این میان اتفاقات خوب و مبارکی افتاده که مهمترین آنها عرضه خدمت به افراد نیازمند از هر نژاد و قومی در سرتاسر دنیا و این اتفاق تا به امروز هم ادامه داشته است.
رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه در چند سال قبل تعداد مراکز درمانی خارج از کشور از ۲۶ مرکز به ۱۵ مرکز کاهش پیدا کرده است، تصریح کرد: شاید بخشی از این مراکز در زمان آغاز به کار به علت جا نمایی نادرست، عدم هماهنگی با کشورهای میزبان و انعقاد تفاهم نامه و … به خوبی انجام نشده باشد، اما ماحصل آن تعطیلی بعضی از مراکز پس از مدتی فعالیت بوده است.
وی اضافه کرد: امروز هم بسیاری از مراکزی که املاک و امکاناتشان متعلق به جمعیت هلال احمر است، مجبور به تعطیلی شده است. ما باید به دنبال این باشیم که با کیفیت مراکز درمانی، این مراکز را حفظ نماییم و ارتباطات خوب و مناسبی را با مسؤلان کشور میزبان برقرار نماییم و این کار به دور از همه گرایش های سیاسی، مذهبی و قومی برای خدمت انجام دهیم.
همتی با تاکید بر اینکه باید عرضه خدمات انسان دوستانه را سرلوحه کار خود قرار دهیم، تصریح کرد: این کار باید بدون ورود به مناقشات منطقه ای، از جانب مراکز درمانی جمعیت هلال احمر در خارج از کشور صورت گیرد و فعالیتهای انسان دوستانه در جهت اهداف اسلامی و ملی کشور، صورت گیرد.
تحریم های ظالمانه آمریکا سبب تعطیلی مراکز درمانی خارج از کشور نشد
رئیس جمعیت هلال احمر به کمبود نقدینگی ها در کشور به علت تحریم های ظالمانه آمریکا اشاره نمود و خاطرنشان کرد: این تحریم ها عرضه خیلی از خدمات را تحت تاثیر قرار داد، اما هیچکدام سبب نشده تا حتی یک مرکز درمانی هلال احمر در خارج از کشور بعد از تحریم ها تعطیل شود و این مراکز کماکان به عرضه خدمت می پردازند.
وی با اشاره به اینکه سفارتخانه های جمهوری اسلامی ایران در همه کشورها، بخشی از موجودیت و حاکمیت نظام ما در کشورها است، بیان نمود: همواره همفکری و همکاری با سفارتخانه ها مورد تاکید است، همکاری، تعامل و هم اندیشی را در عین حفظ استقلال جمعیت هلال احمر با سفارتخانه ها داشته باشید.
همتی اضافه کرد: امورات کلانی که مربوط به مراکز درمانی جمعیت هلال احمر در خارج از کشور است باید با مسؤلان ارشد این جمعیت در ساختمان صلح هماهنگ شود.
تاکید بر شفافیت در عملکرد
رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به اینکه شفافیت در عملکرد از اهمیت خاصی برخوردار است، اظهار داشت: حاشیه های سال ۹۸ جمعیت هلال احمر بگونه ای بود که قرار گرفتن بر مدار خدمت را با کمی وقفه مواجه کرد، اما ما این زمان از دست رفته را به خوبی جبران کردیم و فرصتی شد تا کارها را به نحو خوب و شایسته انجام دهیم.
وی هدف اصلی راه اندازی مراکز درمانی در خارج از کشور را عرضه خدمت به مردم کشورهای میزبان بدون انتفاع دانست و تصریح کرد: خدمات جمعیت هلال احمر در خیلی از کشورها توأم با درآمدزایی است و درآمدی که حاصل می شود عمدتاً سبب کیفی سازی خدمات موجود به کار گرفته می شود و باید تلاش نماییم تا درآمد مشروع و در جهت تحقق اهداف عالی جمعیت هلال احمر را هم کسب نماییم.
همتی اضافه کرد: باید همزمان با پیشرفت کشورها، تجهیزات مراکز خویش را به روز کرده و خدمات خوبی عرضه نماییم تا اقبال عمومی از مراکز زیاد باشد تا از قافله رقابت ها عقب نمانیم در این حوزه شفافیت در عملکرد باید رعایت شود، البته شفاف سازی در عرضه خدمات، منجر به محدودیت این مراکز نخواهد شد.
وی افزود: شفافیت مالی و اعلام نیازهای واقعی همواره مورد تاکید است تا اگر مسئول مرکز درمانی هلال احمر درخواستی را اعلام می کند، بر اساس شفافیت های عملکردی مراکز، برای ما در اولویت اصلی قرار گیرد.
استقبال از حضور مسؤلان صلیب سرخ در ایران
در آخر این جلسه، همتی درباره انجام تفاهم نامه های مشترک، اظهار داشت: لازم است انعقاد تفاهم نامه ها جدی گرفته شود و هماهنگی های لازم با معاونت بهداشت، درمان و توانبخشی و معاونت امور بین الملل و حقوق بشردوستانه در این حوزه صورت گیرد.
وی اضافه کرد: هرکدام از مسؤلان صلیب سرخ که راغب به سفر به ایران بودند ما استقبال می نماییم و امیدوارم برنامه ریزی ها برای انجام این دیدارها صورت گیرد.

1399/07/03
تگهای خبر: بهداشت , خدمات , درمان , كیفیت