دبیر كل انجمن شركت های پخش دارو:

واكسن آنفلوانزا وارد انبارهای شركت های پخش دارو شده است

واكسن آنفلوانزا وارد انبارهای شركت های پخش دارو شده است به گزارش بیمارستان دی دبیر كل انجمن شركت های پخش دارو اظهار داشت: ۲۵ روز است كه واكسن آنفلوانزا وارد انبارهای شركت های پخش دارو شده و با دستور وزیر بهداشت برای عرضه این واكسن تنها در اختیار معاونت بهداشت قرار می گیرد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر محسن عبدالله زاده، در حاشیه جلسه کمیته تأمین داروی ستاد کرونا تهران اضافه کرد: شرکت های پخش دارو شاهراه تأمین نقدینگی برای تولیدکنندگان و واردکنندگان دارو هستند و اگر با مشکل مواجه شوند کل زنجیره تأمین گرفتار مشکل می شود. وی اظهار داشت: ما سربازان نظام سلامت هستیم و از آغاز انتشار کرونا در خدمت نظام سلامت بوده ایم و هر آنچه از قبیل دارو و اقلام پیشگیری لازم بود تأمین و توزیع کرده ایم. عبدالله زاده اظهار داشت: متأسفانه سیاست های امروز سیاست های ثابتی نیستند و همین مساله سبب زیان های مالی به شرکت های پخش دارو می شود اما به رغم همه اینها هر آنچه تابحال تصمیم گرفته شده اجرا کرده ایم. وی با اشاره به تأمین واکسن آنفلوانزا اضافه کرد: ۲۵ روز است که واکسن آنفلوانزا وارد انبارهای شرکت های پخش دارو شده و بر مبنای دستور وزیر بهداشت بنا شد تا واکسن تنها در اختیار معاونت بهداشت وزارتخانه قرار بگیرد تا آنها عرضه را آغاز کنند.

1399/07/06
تگهای خبر: آنفلوانزا , بهداشت , دارو , سلامت