استاندار كهگیلویه و بویراحمد عنوان كرد

افسارگسیختگی كرونا در سی سخت

افسارگسیختگی كرونا در سی سخت به گزارش بیمارستان دی كهگیلویه و بویراحمد استاندار كهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: بی توجهی و ساده انگاری مردم عامل افزایش شیوع ویروس كرونا در دنا است و تنها با همكاری مردم می توان این زنجیره را قطع كرد.

"حسین کلانتری" در نشست اضطراری ستاد کرونا شهرستان دنا که با هدف بررسی علل افزایش رشد آمار ۱۳ برابری کرونا در شهر سی سخت برگزار شد، با اشاره به آمار ارائه شده توسط فرماندار دنا، اضافه کرد: قسمتی از این مسئله نگران کننده است که باید برطرف شود و بخشی نیز جای امیدواری دارد.
وی با اعلان اینکه بخش امیدواری این است که وضعیت شیوع ویروس کرونا در شهرستان دنا هنوز به مرحله قرمز نرسیده است، عنوان کرد: باید با پیش بینی تدابیر ویژه و رعایت پروتکل های بهداشتی مراقب باشیم که از این وضعیت خارج شویم.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد اشاره کرد: آمار رشد بیش از اندازه و ۱۳ برابری مبتلاشدن به کرونا در شهرستان دنا نگران کننده است که از عوامل تشدید آمار مبتلایان، عدم استفاده از ماسک، برگزاری مراسم های ترحیم، تشییع جنازه ها و دورهمی های شبانه است.
کلانتری این حرکات را ظلم و خیانت به کل جامعه و مردم شهرستان دانست و اظهار نمود: مردم نباید بی خیال باشند باید پروتکل های بهداشتی را رعایت نمایند و با حفظ فاصله اجتماعی حافظ جان خود و عزیزانشان باشند.
وی اشاره کرد: از مردم فرهیخته شهر سی سخت انتظار می رود با توجه به این که مهد فرهنگ، علم و ادب هستند بیش از گذشته نسبت به کرونا حساس بوده و با بی تفاوت در مقابل این ویروس منحوس جان خودرا به خطر نیندازند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با تاکید بر اینکه تشکیل ستادهای کرونایی باید خروجی داشته باشد، اشاره کرد: مردم بدانند ما قصد برخورد با هیچ شخص و مغازه داری را نداریم و نمی خواهیم کار و کاسبی آنها را کساد نماییم اما در این شرایط هر شخص و مغازه داری که بخواهد به هر نحوی سلامت عمومی مردم و جامعه را به خطر بیاندازد اساسا با آن برخورد خواهیم کرد.
کلانتری افزود: سرعت افزایش ۱۳برابری آمار مبتلایان به کرونا در دنا زنگ خطر بسیار جدی برای شهروندان سی دشوار است که اگر همت به خرج ندهند و زودتر با همدلی و همکاری نسبت به این مساله تدبیری نیندیشند وضعیت اسفناکی در انتظار شهرستان دنا و شهر سی سخت خواهد بود.
وی خطاب به اعضای شورای تامین شهرستان دنا و مسؤلان اظهار داشت: این شهرستان وضعیت خوبی ندارد و باید تدبیری اندیشیده شود و مردم بیشترین کنم را می توانند در این خصوص داشته باشند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد اضافه کرد: می طلبد بزرگان و افراد متنفذ را دور هم جمع کرده و از ظرفیت آنها برای مهار کرونا استفاده کنید.
کلانتری بیان کرد: باید با کمک این افراد برگزاری هرگونه تشیع جنازه، عروسی و دورهمی ها تا اطلاع ثانوی را به صفر برسانید.
وی اشاره کرد: بطور قطع با رعایت پروتکل های بهداشتی و حفظ فاصله اجتماعی شاهد کاهش آمار مبتلایان وقطع زنجیره این ویروس منحوس خواهیم شد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد اشاره کرد: دنا اولین شهرستانی بود که با متخلفین برخورد قاطع داشته و نسبت به برگزاری ایستگاه غربالگیری اقدام نموده است.
کلانتری عنوان کرد: مردم دنا در ماه های گذشته به صورت خود جوش همکاری کردند و سطح شهر را بارها ضدعفونی کرده اما حالا وضعیت کرونا در شهر سی سخت افسار گسیخته شده و دلیلش نیز ساده انگاری و بی خیالی مردم به این ویروس می باشد که با همدلی که باهم دارید امید است بتوانیم آمار را به کمترین نرخ ممکن برسانیم.
وی در مورد موضوع بیمارستان های سی سخت و پاتاوه نیز، اظهار داشت: در بحث بیمارستان پاتاوه از ریش سفیدان محلی و افراد متنفذ می خواهیم جهت واگذاری زمین به دانشگاه اقدام نمایند تا در اسرع وقت عملیات ساخت بیمارستان آغاز شود.
به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، استاندار کهگیلویه و بویراحمد درباب بیمارستان دنا نیز اضافه کرد: عملیات خاکبرداری بیمارستان سی سخت شروع شده است و در ایام آینده عملیات ساخت آن نیز آغاز خواهد شد.

1399/08/16
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , سلامت