نقاهتگاه بیماران كرونایی ساوه به چرخه خدمات برگشت

نقاهتگاه بیماران كرونایی ساوه به چرخه خدمات برگشت به گزارش بیمارستان دی مركزی با تشدید شیوع بیماری كروناویروس و افزایش میزان مراجعان به مراكز درمانی، فعالیت نقاهتگاه بیماران كرونایی در شهرستان ساوه با حضور رئیس و معاونین دانشكده علوم پزشكی ساوه از سر گرفته شد و آماده عرضه خدمات به مبتلایان این بیماری است.


معاون درمان دانشکده علوم پزشکی ساوه در گفتگو با خبرنگار ایسنا با بیان این خبر اظهار داشت: با عنایت به روند صعودی مبتلا شدن به کرونا در ساوه و مشکی شدن وضعیت این شهرستان از نظر شیوع بیماری کووید ۱۹، به منظور کنترل و جلوگیری از شیوع بیشتر این بیماری، نقاهتگاه افراد مبتلا به ویروس کرونا از امروز پانزدهم آبان ماه ۱۳۹۹ در حوزه عملیه امام صادق(ع) دایر شده و به چرخه خدمات درمانی بازگشت.
دکتر رضا نظری، با اشاره به تجربه موفق راه اندازی دو نقاهتگاه در پیک اول شیوع بیماری در سالن ورزشی ولیعصر(عج) و هلال احمر ساوه اظهار نمود: جداسازی و اطمینان از سلامتی مبتلایان به کرونا تا زمانی که احتمال انتقال بیماری به افراد دیگر به صفر برسد مهمترین هدف از نگهداری بیماران در نقاهتگاه است.
وی با اشاره به فعالیت این نقاهتگاه در فاز نخست با ظرفیت 40 تخت بستری اظهار داشت: این نقاهتگاه از ظرفیت استقرار تا 80 تخت بستری در دو بخش مردان و زنان برخوردار می باشد و آمادگی لازم برای عرضه خدمات درمانی دارد. در صورت استقبال مردم از نقاهتگاه، آمادگی جهت راه اندازی در نقاط دیگر شهر هم وجود دارد.
وی با اشاره به تعریف دو کاربری برای پذیرش بیماران کرونایی در این نقاهتگاه اظهار نمود: در این نقاهتگاه بیماران کرونایی با علایم ظاهری خفیف که احتیاج به بستری در بخش های ویژه بیمارستان ندارند پذیرش و خدمات درمانی به آنها عرضه می شود تا بعد از منفی شدن تست آنها از قرنطینه خارج و به منزل برگردند.
دکتر نظری اضافه کرد: آن دسته از بیمارانی که به علت وخامت ناشی از درگیری بیشتر با کروناویروس در بیمارستان بستری شده و حال عمومی آنها رو به بهبودی باشد هم با تشخیص پزشک از بیمارستان ترخیص و برای بهبودی صددرصدی به نقاهتگاه معرفی خواهند شد.
وی ادامه داد: متاسفانه شدت درگیری این بیماری بگونه ای است که با ابتلای یکی از اعضای خانواده سایر اعضا هم مبتلا یا ناقل می شوند بنابراین به آن دسته از بیمارانی که تست کرونای آنها مثبت شده سفارش می شود به جای قرنطینه خانگی و احتمال ابتلای خانواده یا همسایگان، با بستری شدن در این نقاهتگاه که با پروتکل های بهداشتی راه اندازی شده ضمن تسریع در بهبودی خویش از مبتلا شدن و شیوع بیشتر جلوگیری نمایند.
او همینطور اظهار داشت: به بیمارانی که مبتلا به کروناویروس شدند سفارش می شود که اگر در رفتن به بیمارستان ترس و نگرانی دارند می توانند به مراکز درمانگاهی و ۱۶ ساعته بهداشت شهرستان رجوع کنند تا روند درمان آنان تسریع یافته و آمار تلفات جانی کاهش پیدا کند.
وی تصریح کرد: در صورت داشتن علایم خفیف، بهترین راهکار، قرنطینه و دوری از سایر اعضای خانواده و استفاده از تغذیه مناسب، میوه و سبزیجات، مایعات و سوپ های گرم به منظور تقویت سیستم ایمنی است و در صورت ادامه دار شدن یا بدتر شدن علایم مانند تب شدید، تنگی نفس و سرفه های خشک در اسرع وقت به مراکز ۱۶ یا ۲۴ ساعته رجوع کنید. با عنایت به این که مرکز ۱۶ ساعته کروناویروس بامداد ها از ساعت ۸ تا ۱۴ و عصرها از ساعت ۱۶ تا ۲۱ فعال می باشند، به منظور پیشگیری از تجمع در مرکز، از رجوع صرفاً در ساعات بامداد خودداری و جهت ویزیت و نوبت گیری انجام تست کرونا در ساعات عصر هم می توانید رجوع کنید.
معاون درمان دانشکده علوم پزشکی ساوه با اشاره به بحرانی بودن وضعیت مبتلا شدن به کرونا در این شهرستان اظهار داشت: کادر درمانی و بیمارستانی با تمام ظرفیت و توان خود به بیماران خدمات درمانی عرضه می دهند. گرچه با بیان فوق بحرانی شدن ساوه و قرار گرفتن در وضعیت مشکی برخی محدودیت های نسبی اعمال شده است که انتظار می رود محدودیت ها متناسب با وضعیت مشکی به صورت صحیح اجرایی شود و نتیجه هرگونه اعمال محدودیت و رعایت پروتکل های بهداشتی حداقل دو هفته آینده مشخص خواهد شد.



1399/08/16
19:29:13
5.0 / 5
1910
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب
نظر شما در مورد این مطلب
نام:
ایمیل:
نظر:
سوال:
= ۱ بعلاوه ۵
بیمارستان دی
deyhospital.ir - تمامی حقوق سایت بیمارستان دی محفوظ و متعلق به مالک دامنه است

بیمارستان دی

بهداشت و درمان