سخنگوی وزارت بهداشت اعلام كرد

افزایش بی سابقه مرگ های كرونایی در كشور

افزایش بی سابقه مرگ های كرونایی در كشور به گزارش بیمارستان دی سخنگوی وزارت بهداشت تصریح كرد: امروز بالاترین آمار مرگ و میر بیماران قطعی كووید-۱۹ را از آغاز اپیدمی داشتیم و الان ضرورت رعایت بیشتر پروتكل های بهداشتی و تداوم توسعه همكاریهای بین دستگاهی، بیشتر از هر زمان دیگری به چشم می خورد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دکتر سیما سادات لاری با اشاره به اینکه متاسفانه امروز بالاترین آمار مرگ و میر بیماران قطعی کووید-۱۹ را از آغاز اپیدمی داشتیم، اظهار داشت: بالا رفتن بی سابقه موارد مرگ و میر بیماری کووید-۱۹ در کشورمان، متاثر از افزایش چشم گیر موارد بستری در بیمارستان ها و مراکز درمانی در هفته های اخیر است.

وی اضافه کرد: ضرورت رعایت بیشتر پروتکل های بهداشتی و تداوم توسعه همکاریهای بین دستگاهی، بیشتر از هر زمان دیگری به چشم می خورد و ما در یک جنگ تمام عیار با بیماری به سر می بریم. هر یک از ما شامل مردم و مسؤلان دستگاههای اجرایی کشور، باید خودشان را بعنوان سربازان این نبرد سهمگین قلمداد کنند.

لاری تصریح کرد: گسترش بیماری و افزایش جانباختگان آن در کل دنیا رو به شتاب است که مدیریت آن بیشتر از هر چیز دیگر به وحدت و همدلی ملی نیاز دارد. امیدواریم با افزایش همدلی و همکاری بین مردم و مسؤلان شاهد گذر از ایام سخت فعلی و توقف شیوع گسترده این بیماری سهمگین در کشورمان باشیم.

1399/08/18
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , بیماری , درمان