ذوالفقاری تشریح كرد:

شهرهای كرونائی به سه بخش بحرانی، قرمز و زرد تقسیم می شوند

شهرهای كرونائی به سه بخش بحرانی، قرمز و زرد تقسیم می شوند معاون وزیر كشور از برنامه ریزی برای تقسیم بندی شهرها به سه وضعیت زرد، قرمز و بحرانی خبرداد و اظهار داشت: باید با ترسیم شمای كلی، پروتكل های بهداشتی دقیق و مشخص شده ای را تا آخر سال اجرا نماییم.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، حسین ذوالفقاری معاون وزیر کشور در نشست کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، ضمن مرور اقدامات و تصمیمات گذشته، اظهار داشت: طی جلساتی که با وزارت بهداشت داشتیم، مقرر شد تا فاکتورهای جامع برای دسته بندی شهرها و اعمال محدودیت ها تعیین شود. وی ادامه داد: این شاخص ها در چند بخش تقسیم بندی شهرها برمبنای رنگ (سه رنگ بحرانی، قرمز و زرد) با اعمال محدودیت ها در ۶ حوزه اجتماعی، خدماتی، فرهنگی، آموزشی، حمل و نقل و کسب وکار خواهد بود. همین طور ضمانت های اجرائی و مجری اعمال این محدودیت ها نیز مشخص خواهد شد. ذوالفقاری هدف از این شاخص بندی ها را ایجاد چارچوبی برای ستادهای استانی مدیریت کرونا جهت مدیریت و اعمال محدودیت ها در هر شهری برمبنای وضعیت آن اعلام نمود و اظهار داشت: با تعیین فاکتورهای جامع، ستادهای استانی مسئول اعمال محدودیت های متناسب با وضعیت شهر خواهند بود. رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، اظهار داشت: بر این اساس مقرر شده است که وضعیت شهرها برمبنای شاخص هایی تعیین و در سایت وزارت بهداشت به صورت آن لاین اعلام گردد تا بر آن اساس اطلاع رسانی و اقدامات لازم صورت گیرد. وی اشاره کرد: با این روش به دنبال جلوگیری از تصمیم گیری مقطعی و موردی در ستاد ملی هستیم تا بتوانیم نسخه قابل اجرائی تا آخر سال داشته باشیم. ذوالفقاری با اشاره به اینکه به حدی درگیر تصمیم گیری و تصمیم سازی ها هستیم که فرصت اجرای تصمیمات را نداریم، اضافه کرد: بایستی با ترسیم شمای کلی، پروتکل های بهداشتی دقیق و مشخص شده ای را تا آخر سال اجراء نماییم. رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا در تشریح نحوه تقسیم بندی شهرها در سه وضعیت بحرانی، قرمز و زرد، اظهار داشت: برای هر کدام از این وضعیت ها مصادیقی در نظر گرفته شده است که میزان بستری ها، میزان فوتی ها، ضریب تخت های بیمارستانی اشغال شده و نسبت ابتلای شهروندان به جمعیت شهر، از آن جمله اند و یک شهر با داشتن هر یک از این مصادیق در دسته بندی زرد، قرمز یا بحرانی قرار می گیرد. وی اشاره کرد: وضعیت شهرها طبق اعلام رسمی وزارت بهداشت و درمان در سایت این وزارت خانه هر دوشنبه به روزرسانی خواهد شد و استانها بر این اساس نسبت به اعمال محدودیت های تعیین شده از فردای همان روز (صبح سه شنبه) اقدام خواهند کرد که تا هفته بعد ادامه خواهد داشت و در هفته بعد، با بیان مجدد وضعیت ها، یکی از سه حالت تشدید محدودیت ها، کاهش محدودیت ها و تداوم محدودیت ها را در شهرها خواهیم داشت. ذوالفقاری اظهار داشت: بعد از اجرای این طرح، مردم می توانند ضمن مراجعه به سایت وزارت بهداشت از وضعیت شهرها باخبر شوند و در صورت نیاز به تردد یا سفر بین شهرها؛ در جریان محدودیت های تردد و عبور و مرور و سایر محدودیت های اعمالی در شهرها قرار گیرند و بر این اساس تصمیم گیری کنند. برمبنای گفته رئیس کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی، محدودیت های هر سه وضعیت زرد، قرمز و بحرانی تعیین و برای تصمیم گیری نهایی به ستاد ملی مدیریت کرونا ارائه خواهد شد. طبق گزارش کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، مصوبات کمیته امنیتی، اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا بعد از بررسی و ارزیابی نهایی در ستاد ملی کرونا، از طرف ستاد ملی مصوب می شود.

1399/08/21
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمارستان , بیماری