یافته محققان استرالیایی؛

داروی آلزایمر به مقابله با مقاومت آنتی بیوتیك ها كمك می نماید

داروی آلزایمر به مقابله با مقاومت آنتی بیوتیك ها كمك می نماید محققان مشاهده نمودند درمان آزمایشی بیماری آلزایمر در درمان بعضی از مقاوم ترین باكتری های مقاوم به آنتی بیوتیك موثر است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محققان دانشگاه کوئینزلند استرالیا پی بردند که داروی معروف به PBT۲ در ایجاد اختلال و نابودی گروهی از باکتریهای معروف به "باکتریهای گرم منفی" که سبب عفونت هایی مانند ذات الریه، عفونت های جریان خون و مننژیت می شوند، موثر است.
«مارک واکر»، سرپرست تیم تحقیق، در اینباره می گوید: «داروی انتقال فلز امکان دارد آخرین خط دفاعی ضد سوپرباگ های سخت درمان در جهان باشند.»
وی در ادامه می افزاید: «ظهور سوپرباگ های مقاوم به آنتی بیوتیک یک تهدید جدی برای سلامت انسان است که افراد را در معرض عفونت های حاد و جدی قرار می دهد.»
وی معتقد است: «با استفاده از این درمان آزمایشی آلزایمر در جهت اختلال در فلزهای درون این باکتری ها، ما باعث اختلال در مکانیسم مقاومت آنتی بیوتیکی هم می شویم.»
یافته های این مطالعه نشان داد که بکارگیری داروی آلزایمر همراه با آنتی بیوتیک «پلی مکسین» در مقابله با باکتری های مقاوم به آنتی بیوتیک مانند Klebsiella pneumoniae، Acinetobacter baumannii، Pseudomonas aeruginosa و Escherichia coli موفقیت آمیز بوده است.
طبق گزارش محققان، اگر راهکارهای جدیدی برای مقاومت آنتی بیوتیکی ایجاد نشود، برآورد می شود تا سال ۲۰۵۰ این نوع باکتری های سالانه عامل مرگ بیشتر از ۱۰ میلیون نفر باشند.

1399/09/04
تگهای خبر: باكتری , بیماری , دارو , درمان