تجربیات بیماران دیابتی به اشتراك گذاشته می شود

تجربیات بیماران دیابتی به اشتراك گذاشته می شود بیمارستان دی: تجربیات افراد دیابتی در قالب برنامه دیپ برای همگان به اشتراك گذاشته می شود.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، علی ناصر مستوفی، در مراسم راه اندازی برنامه جهانی دیپ (DEEP) در ایران، اظهار داشت: نمی گردد کاری برای افراد دیابتی کرد، بدون اینکه خودشان در آن کار حضور داشته باشند. فرهنگ شرکت نوو نوردیسک بیمار محور است و این یک رویکرد سیستماتیک در همه بخش های بازاریابی، فروش، تحقیقات و…، است. اگر صدای بیماران را نشنویم، گویی محصولی برای آنها تولید نکرده ایم. وی ادامه داد: هدف پروژه دیپ این است که تجربیات منحصر به فرد هریک از افراد دیابتی که می تواند واقعاً کمک کننده باشد برای همگان به اشتراک گذاشته شود. بیان این تجربیات موجب می شود بدانیم چه موضوعاتی برای افراد دیابتی مهمست و چه موضوعاتی مهم نیست و یا اینکه چه خلاءهایی در زمینه مدیریت دیابت وجود دارد که هنوز به آنها توجه نشده است. بوسیله گفتگو و با کمک خود دیابتی ها می توانیم این خلاءها را پیدا نماییم و برای آنها چاره پیدا نماییم. بیان تجربیات دیابتی ها موجب می شود بدانیم نتیجه داروها و درمان ها دقیقاً چگونه هستند و چه سود و زیان هایی برای بیماران دارند. از این طریق نیازهای مصرف کنندگان محصولات را هم بهتر می فهمیم. در پروژه دیپ به کسانی که درگیر دیابت هستند، صدایی قوی داده می شود؛ یک صدای قوی که باید شنیده شود و در بعضی از کشورها شنیده می شود، اما در بعضی دیگر از کشورها شنیده نمی گردد. هدف پروژه دیپ این است که صدای جامعه دیابت در کشور، قوی تر شود. مستوفی درباره ساختار پروژه دیپ، اظهار نمود: ساختار بیمارمحور در اروپا از گذشته وجود داشته است و پروژه دیپ هم نخستین پروژه در حوزه بیماران نیست، بلکه برای بیشتر بیماریها چنین پروژه و ساختاری در اروپا وجود دارد. بدین سبب این ساختار از قبل وجود داشته و نوو نوردیسک تلاش نموده از این ساختار برای شنیده شدن صدای دیابتی ها استفاده نماید. این ساختار از استاندارد بسیار بالایی برخوردارست و برای انواع بیماریها از آن استفاده می شود و ما هم برای دیابت از آن بهره برده ایم. وی توضیح داد: چند سال پیش در کنفرانسی در دانمارک شرکت کردم و با پروژه دیپ آشنا شدم که از دانمارک و انگلستان شروع شده بود. همان موقع سعی کردیم که این پروژه را در ایران هم راه اندازی نماییم و الان افتخار می کنم که توانستیم به این نقطه برسیم، خصوصاً از تیم آموزش نوو نوردیسک جهت راه اندازی این پروژه در ایران تشکر می کنم. ما در نوو نوردیسک همیشه باورمان بر این است که بیمار باید در مرکز توجه و محور تمام کارهای ما باشد. با این رویکرد هم می توانیم پیشرفت در کسب وکار را رقم بزنیم و هم در حوزه های مختلف ارزش آفرینی نماییم. در این راستا ما برای دسترسی بهتر افراد دیابتی ایران به دارو، کارخانه ای را با تمام استانداردهای جهانی راه اندازی کردیم. این کارخانه الان در حال تولید است و مقرر است تولید آن بیشتر هم شود و از فروردین ۱۳۹۹ به بعد، می توانیم بخش عمده ای از نیاز کشور را در کارخانه نوو نوردیسک ایران تولید نماییم، این یعنی دسترسی بهتر افراد دیابتی ایران به دارو. همین طور در تمام مدت تحریم خصوصاً چند ماه گذشته، هر زمان توانستیم نسبت به واردات دارو به ایران اقدام کردیم. مستوفی افزود: تا حالا ۱۹ کشور دیپ را اجرا کرده اند و این پروژه ۱۱۳ عضو دارد و ایران بیستمین کشور این پروژه خواهد بود. پروژه دیپ چهار سطح دارد. گروه یک رهبران، گروه دو اینفلوئنسرها، گروه سه افراد عادی و گروه چهار نوو نوردیسکی هایی هستند که دیابت هم دارند. الان از هر چهار گروه در ایران داریم. این افراد می توانند به صورت فردی یا جمعی بیانیه صادر کنند و در اختیار تصمیم گیران قرار دهند. می توانند اطلاعات مهمی را تولید کنند و اطلاعات عمومی را درباره مسائل دیابت و حواشی آن تولید و منتشر کنند. بیماران، افراد عادی، شرکت ها، سیاست گذاران و سایرین مخاطبان این چهار گروه هستند. این افراد می توانند مشاور باشند یا در کارگاه های آموزشی و هیئت های مشورتی حضور داشته باشند. این چهار گروه موجب اتصال افراد دیابتی به یکدیگر می شوند تا در رسانه ها و شبکه های اجتماعی صدا داشته و مؤثر باشند. دیابت یا چاقی طی آن امکان انتقال تجربیات خود به مردم، مسئولان و تصمیم سازان و متخصصان مربوطه را داشته باشند. در ایران نیز اعضای دیپ توسط انجمن های فعال در حوزه آن بیماری معرفی می گردند. در برنامه deep talk که ۲۷ آبان ۹۹ طی یک گردهمایی مجازی برگزار شد، برخی از افراد دیابتی نوع یک که به پروژه دیپ ایران ملحق شده اند، تجربیات خودرا درباب افت قند خون به اشتراک گذاشتند.

1399/09/08
تگهای خبر: آموزش , استاندارد , بیماری , دارو