مدیر انجمن حمایت از بیماران كلیوی منطقه ارسباران:
تأمین هزینه دارو و درمان چالش اصلی بیماران كلیوی است
مدیر انجمن پشتیبانی از بیماران کلیوی منطقه ارسباران از تحت پوشش بودن ۲۱۱ بیمار کلیوی در شهرستان های ارسباران اطلاع داد و اظهار داشت: تأمین هزینه دارو و درمان چالش اصلی بیماران کلیوی است.
محمد فتحی در گفتگو با خبرنگار مهر، ضمن اشاره به اقدامات انجمن حمایت بیماران کلیوی منطقه ارسباران عنوان کرد: این انجمن مسئولیت رسیدگی به مشکلات ۲۱۱ نفر بیماران کلیوی در شهرستان های اهر، هریس، ورزقان، کلیبر، هوراند و خداآفرین را دارد.
وی اضافه کرد: انجمن پشتیبانی از بیماران کلیوی منطقه ارسباران با حمایت های خیرین و مردمی تا حدامکان می تواند به بیماران تحت پوشش از نظر تأمین هزینه های درمانی و دارویی کمک نماید و منبع درآمد این انجمن عمدتاً از راه مردم و خیرین تأمین می شود.
مدیر انجمن پشتیبانی از بیماران کلیوی منطقه ارسباران افزود: بیماری کلیوی؛ یک بیماری مزمن بوده که مبتلایان تا انتهای عمر مجبور به تحمل آن هستند و در عین حال هزینه زیادی برای درمان می پردازند به صورتی که بعضی از خانواده ها در تأمین هزینه های درمان و دارو گرفتار چالش هایی می شوند.
فتحی بابیان این که این روزها بیماران کلیوی با مشکل تأمین دارو مواجه اند، اظهار داشت: تأمین داروهای مورد نیاز بیماران کلیوی با مشکلات زیادی مواجهند ازاین رو درخواست کرده ایم تا سهمیه دارویی بیماران کلیوی در شهرستان توزیع شود تا از رجوع بیماران به مرکز استان جلوگیری شود.
ناتوانی بعضی از بیماران کلیوی در تأمین هزینه ها
وی تاکید کرد: قول های مساعدی در ارتباط با تأمین داروی بیماران کلیوی منطقه ارسباران داده شده که امیدواریم با تحقق این وعده؛ چالش های تأمین دارو این بیماران خاص را برطرف نماییم.
مدیر انجمن پشتیبانی از بیماران کلیوی منطقه ارسباران پیشنهاد داد: با عنایت به ناتوانی بعضی از بیماران کلیوی در تأمین هزینه ها؛ خانواده های متوفیان کرونایی می توانند هزینه های ترحیم را به سمت امور خیر همچون تأمین هزینه های درمان بیماران کلیوی سوق دهند.
فتحی با ذکر این که تنها ماهانه ۵ میلیون ریال هزینه دارویی بیماران کلیوی است، اظهار داشت: اگر دیالیز بیماران کلیوی تحت پوشش دولت مجانی نمی بود؛ هزینه سالانه دارو، درمان و دیالیز بیماران کلیوی به بیشتر از ۹۰ میلیون تومان می رسید.
وی از ایجاد بخش دیالیز در بیمارستان باقرالعلوم اهر خبر داد، خاطرنشان کرد: بر مبنای وعده مدیر شبکه بهداشت و درمان؛ بخش جدید دیالیز در بیمارستان باقرالعلوم اهر ایجاد می شود که با تکمیل و بهره برداری از این بخش روند دیالیز و درمان بیماران کلیوی تسهیل خواهد شد.
مدیر انجمن پشتیبانی از بیماران کلیوی منطقه ارسباران ضمن اشاره به انجام امور بیماران کلیوی در شرایط کرونایی اظهار داشت: امورات در ارتباط با بیماران کلیوی را از راه تلفنی پیگیری می نماییم و کمک مالی انجمن پشتیبانی از بیماران کلیوی و محلول ضدعفونی و ماسک بدون احتیاج به حضور بیماران تحویل می شود.
بیماران کلیوی قابل درمان قطعی نیستند
فتحی در پاسخ به سؤالی در خصوص بر این که آیا از بیماران کلیوی و پیوند کلیه به ویروس کرونا مبتلا شده اند و یا احیاناً ابتلای آنها منجر به فوت شده است اظهار داشت: متأسّفانه تابحال ۲ نفر از بیماران کلیوی بر اثر ابتلاء به ویروس کرونا جان باخته اند و از ابتلای سایر بیماران کلیوی تحت پوشش آمار دقیقی در دست نداریم.
وی با تاکید بر این که بعضی از بیماران کلیوی در تأمین هزینه های زندگی و پرداخت قبوض انشعابات توان مالی ندارند، خاطرنشان کرد: بیمارانی که از پس مخارج زندگی برنیایند طبیعتاً با تأمین هزینه های درمان و دارو با چالش های گوناگونی مواجه اند ازاین رو ۲ خانواده متوفیان کرونایی با اختصاص هزینه های مراسمات ترحیم کمک حال بیماران کلیوی نیازمند شدند و این مهم می تواند به فرهنگی در جامعه ما تبدیل گردد.
مدیر انجمن پشتیبانی از بیماران کلیوی منطقه ارسباران تصریح کرد: بیماران کلیوی قابل درمان قطعی نیستند اما حداقل می توانیم با تأمین هزینه ها و داروهای مورد نیاز؛ باعث شویم تا استرس مخارج زندگی به این بیماران خاص تحمیل شود و از سویی اگر هر کارمند شاغل و بازنشسته ماهانه ۱، ۰۰۰ تومان به انجمن پشتیبانی از بیماران کلیوی منطقه ارسباران اختصاص دهد عمده مشکلات بیماران کلیوی قابل حل است.
این مطلب را می پسندید؟
(1)
(0)
تازه ترین مطالب مرتبط
نظرات بینندگان در مورد این مطلب