آیا افراد بهبودیافته از كرونا به واكسن نیاز دارند؟

آیا افراد بهبودیافته از كرونا به واكسن نیاز دارند؟ بیمارستان دی: از زمان انتشار خبر توزیع واکسن کرونا در انگلیس، سؤالات بسیاری درباب نحوه توزیع آن، مطرح شده و بیشترین سؤالی که این روزها پرسیده می شود این است که آیا افرادی که قبلا به کرونا مبتلا شده اند، نیازی به دریافت واکسن دارند یا به شکل طبیعی در بدن آنها مصونیت به وجود آمده است؟

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، بطور منطقی بنظر می رسد بدن افرادی که سابقه مبتلاشدن به کرونا را دارند، باید آنتی بادی های لازم را در خود داشته باشد. این نظر باتوجه به تحقیقات موسسه راکفلر در آمریکا تایید شده است.
در حقیقت بدن افرادی که بعد از مبتلاشدن به کرونا بهبود پیدا کردند در صورت مواجهه باردیگر با بیماری، دفاع موثرتری از خود بروز می دهد.
با این وجود سخنگوی وزارت بهداشت انگلیس در گفتگو با پایگاه خبری "هاف پست" اظهار داشت: این وزارتخانه حتی افرادی را که از بیماری همه گیر کرونا بهبودیافته اند به دریافت واکسن تشویق می کند.
البته آزمایش های واکسن کرونا روی افرادی که قبلا در معرض ویروس قرار نگرفته اند، تمرکز داشته است و بدین سبب هنوز مشخص نیست که چگونه یک فرد بهبودیافته نسبت به واکسن واکنش نشان میدهد.
در همین رابطه شبکه تلویزیونی اسکای نیوز گزارش کرد: به نظر نمی رسد کارشناسان نگران این مساله باشند، برای اینکه سارا فورچون، رئیس گروه ایمنی شناسی و بیماریهای عفونی در دانشکده بهداشت عمومی هاروارد می گوید که "هیچگونه شواهدی در خصوص عدم ایمنی این واکسن برای افرادی که از کرونا بهبود می یابند، وجود ندارد." با این وجود این کارشناس دانشگاهی تاکید می کند که تحقیقات بیشتری دراین زمینه لازم است.
همین طور "النور رایلی"، استاد ایمونولوژی و بیماریهای عفونی در دانشگاه ادینبورگ در اسکاتلند، می گوید کسانی که از این اپیدمی بهبود می یابند، دارای سطح متفاوتی از آنتی بادی و فعالیت خنثی سازی (از بین بردن اثرات عفونت از سلول ها) هستند و بدین سبب محافظتی که این افراد از آن برخوردار می باشند، دارای محدودیت زمانی متفاوت می باشد و بعضی از آنها ممکنست نسبت به دیگران، مدت بیشتری در مقابل اپیدمی مصون بمانند.
وی افزود که ممکنست گروهی از افراد بهبودیافته باردیگر در معرض خطر مبتلاشدن به این بیماری همه گیر قرار بگیرند.
به این جهت واکسن ها موجب تحریک پادتن ها در بدن می شوند که به آنها کمک می نماید تا برای مدت طولانی تری از آنها محافظت کند.
مقرر است در انگلیس توزیع واکسن از روز سه شنبه آغاز شود که اولویت با پزشکان، افراد مسن و افراد مبتلا به بیماریهای مزمن خواهد بود. جوانان و سایر اقشار کمتر لطمه پذیر نیز به تدریج از این واکسن بهره مند می شوند.
به گزارش ایندیپندنت، هفته گذشته دولت این کشور موافقت نمود که این واکسن را به افراد بالای ۱۶ سال ارائه نماید. البته کودکان و زنان حامله فعلا شامل این گروه نمی شوند.

1399/09/16