ورود محموله ای از واكسن چینی كرونا به اندونزی

ورود محموله ای از واكسن چینی كرونا به اندونزی به گزارش بیمارستان دی دولت اندونزی اعلام نمود: محموله ای از واکسن چینی کووید-19 وارد کشور شده است.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، بنابر اعلام دولت اندونزی، حدود ۱.۲ میلیون دوز واکسن چینی کووید-۱۹ وارد جاکارتا شده است.
این محموله از واکسن کووید-۱۹ که تولید شرکت سینوواک (Sinovac) در چین است اواخر روز گذشته (یکشنبه) به اندونزی رسید. اندونزی از ماه آگوست آزمایشات روی این واکسن را آغاز نموده است.
این محموله از واکسن با یک فروند هواپیما و داخل محفظه های مخصوص به شکلی که به کیفیت واکسن صدمه ای وارد نشود به اندونزی منتقل شده است.
رئیس جمهوری اندونزی اصرار کرد این کشور در تلاش است تا اوایل ژانویه ۲۰۲۱ به حدود ۱.۸ میلیون دوز واکسن کووید-۱۹ دسترسی پیدا کند.
به گزارش شبکه خبری سی ان ان، اندونزی چهارمین کشور پرجمعیت است که بیشترین موارد مبتلاشدن به کووید-۱۹ را در بین کشورهای جنوب شرق آسیا گزارش کرده است. گفته شده بیش از ۵۷۵ هزار نفر در این کشور به کروناویروس آلوده شده و ۱۷ هزار و ۷۴۰ نفر نیز جان خودرا از دست داده اند.

1399/09/17
تگهای خبر: دسترسی , كیفیت