تولید ماسكهای ۵ و ۶ لایه برای جلوگیری از ورود آلاینده های هوا و عوامل بیماری زا به بدن پنج شرکت دانش بنیان نانویی ماسکهای ویژه کودکان، بزرگسالان و با مصارف عمومی و صنعتی را معرفی کردند و ماسکهای 5 و 6 لایه آنها نقش حیاتی در فیلتراسیون ماسک ایفا می کند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا هم اکنون پنج شرکت دانش بنیان در عرصه تولید ماسکهای نانویی فعال می باشند و محصولات خودرا به بازار عرضه نموده اند.
آنچه که باعث شده است ماسکهای نانویی عملکرد بهتری داشته باشند، وجود مواد نانو ساختار نظیر نانو الیاف در این ماسک ها است که سبب می شود قدرت جذب در این ماسک ها افزایش یابد، بطوریکه ذرات بسیار ریزی حتی کمتر از ۲.۵ میکرون نیز توسط این ماسک ها جذب شوند.
ماسک گرید N95 این شرکتها قابلیت حذف ذرات باکتری و ویروس را دارند؛ بدین جهت می توان از آنها برای جلوگیری از شیوع بیماری هایی نظیر آنفلوآنزا یا کرونا بهره برد.
یکی از این شرکت های دانش بنیان ماسکهای نانویی ویژه کودکان و بزرگسالان و همین طور ماسکهای نانویی ویژه در بخش پزشکی را تولید و به بازار عرضه نموده است. این ماسک نانویی قادر می باشد ذرات آلاینده را حتی در مقیاس های نانو متری جذب نماید.
همین طور یکی دیگر از شرکتها ضمن بومی سازی فناوری تولید ماسکهای نانویی، موفق شده است ماسکهای ارتقا یافته با بهره گیری از نانو الیاف ویژه کودکان، ماسک نانویی صنعتی و ماسک نانویی ویژه بزرگسالان را تولید نماید که با شرایط آلودگی هوای شهرهای بزرگ و ریزگردهای شهرهای جنوبی و سایر استان های کشور به ارتقای سلامت مردم کمک خواهدنمود.
ماسکهای تنفسی یکی دیگر از شرکتها در دو نوع مصارف عمومی و صنعتی تولید شدند. این ماسک در کلاس N99 و از قابلیت فیلتراسیون ۹۹ درصدی برخوردارست.
ماسکهای N99 نانو الیاف، ۵ لایه این شرکت علاوه بر داشتن لایه های محافظتی استفاده شده در خیلی از ماسک ها، دارای یک لایه نانو الیاف است. این لایه نقش حیاتی در فیلتراسیون ماسک ایفا می کند.
یکی دیگر از شرکت های تولیدکننده فیلترها و ماسکهای نانو، ماسکهای حاوی نانو الیاف پلیمری PAN برای افزایش کارایی جذب گرد و غبار و عوامل بیماری را عرضه نموده است.
پژوهشگران یکی از این شرکتها با ظرفیت تولید روزانه ۱۰ هزار ماسک، محصولی به بازار عرضه می کند که به سبب داشتن نانو الیاف می تواند ذرات آلاینده محیط را با کارایی بالا جذب نماید. این ماسک ها دارای ۶ لایه است و روی آنها نانو الیاف با قطر ۲۵ تا ۵۰ نانو متر قرار دارد.

1399/09/20
تگهای خبر: باكتری , بیماری , پزشك , پزشكی