تزریق دوز دوم واكسن ایرانی كرونا به سه داوطلب اول

تزریق دوز دوم واكسن ایرانی كرونا به سه داوطلب اول بیمارستان دی: مدیر گروه مطالعات بالینی واکسن ایرانی کرونا از تزریق دومین دوز از واکسن ایرانی کرونا به سه داوطلب اولی که 14 روز قبل، مورد تست قرار گرفته بودند، آگاهی داد.

دکتر حامد حسینی در گفت و گو با ایسنا، با اعلان اینکه امروز سه داوطلب ما دوز دوم خودرا دریافت نمودند اظهار نمود: داوطلبان باید دو نوبت یعنی روز صفر و روز چهاردهم واکسن را دریافت نمایند.
وی ادامه داد: امروز سه داوطلب اول در روز چهاردهم بودند و دوز دوم را دریافت نمودند و الان نزد ما در اقامتگاهشان هستند.
مدیر گروه مطالعات بالینی واکسن ایرانی کرونا در پاسخ به اینکه این سه داوطلب تا چند روز در قرنطینه می مانند اظهار داشت: تا حدود هفت روز نزد ما هستند.
حسینی درباره تزریق واکسن به داوطلبان جدید دیگر نیز اظهار داشت: هفت نفر ابتدای هفته واکسن دریافت نمودند که اطلاعات را باید به کمیته پایش ارائه بدهیم که اگر اجازه دهند می توانیم هفت نفر دیگر را تزریق نماییم. شنبه یا یکشنیبه جلسه تشکیل می شود و اگر به ما اعلام کنند و اجازه دهند، می توانیم تعداد بیشتری را وارد مطالعه نماییم.
به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، ظهر امروز و پس از گذشت ۱۴ روز از شروع تست انسانی واکسن ایرانی "کوو ایران برکت"، باتوجه به عدم بروز هرگونه عوارض دارویی و علایم بیماری و صدور مجوزهای لازم از طرف کمیته عالی نظارت بر واکسن، دومین مرحله از تزریق واکسن ایرانی کرونا به سه داوطلب اول شروع شد. این سه داوطلب شامل طیبه مخبر، فرزند رئیس ستاد اجرائی فرمان امام، علی عسگری و حمیدرضا خلیلی از مدیران ارشد ستاد اجرائی فرمان امام هستند که ۹ دی ماه تست انسانی واکسن بر روی آنان شروع شد.
همین طور دوز اول واکسن تا حالا بر روی ۱۴ نفر تزریق شده که این تعداد باید در فاز مطالعه بالینی به ۵۶ نفر برسد.

1399/10/23
تگهای خبر: اقامتگاه , بیماری , دارو