رئیس انجمن رادیوتراپی و انكولوژی ایران مطرح كرد؛

درمان بموقع بیماران مبتلا به سرطان در روزهای كرونا

درمان بموقع بیماران مبتلا به سرطان در روزهای كرونا بیمارستان دی: رئیس انجمن رادیوتراپی و انکولوژی ایران، از درمان بموقع بیماران مبتلا به سرطان به رغم شیوع ویروس کرونا آگاهی داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، محمدرضا قوام نصیری، با اشاره به ارائه تازه ترین دستاوردهای تشخیص و درمان سرطان در پنجمین همایش بین المللی کلینیکال انکولوژی ایران، اظهار داشت: این همایش به صورت وبینار در ایام دوم و سوم و نهم و دهم بهمن ۹۹ با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته داخل و خارج انجام می شود. وی ادامه داد: همین طور در ۲۵ دی ۹۹ همایشی به صورت وبینار برای انکولوژیست های جوان برگزار می گردد که مباحث مختلف در رابطه با حوزه انکولوژی مورد بحث و گفتگو قرار می گیرد. رئیس انجمن رادیوتراپی و انکولوژی ایران به مزایای برگزاری وبینار همایش امسال اشاره نمود و اظهار داشت: این مسئله سبب شده که علاوه بر مشارکت بیشتر اساتید خارجی بتوانیم مباحث گسترده تری را مورد گفت و گو قرار دهیم همچون مطالب موردبحث نیز سرطان سینه در زنان، ژنیکولوژی مانند سرطان دهانه رحم و تخمدان، سرطان های دستگاه گوارش، دستگاه ادراری، تناسلی ( اورولوژی)، سرطان مغز، سرطان ریه و سرطان های سر و گردن. وی بیان داشت: همین طور از ۲۶ سخنران ۱۵ از آمریکا و اروپا هستند که تجربیات، دانش و اطلاعات خودرا با اساتید داخل کشور به اشتراک خواهند گذاشت و علاوه بر برگزاری پنل های مختلف دو برنامه آموزشی در زمینه براکی تراپی برای سرطان های ژنیکولوژی و سرطان پروستات است. همین طور روش های نوین پرتو درمانی و موضوع اخلاق پزشکی در همایش امسال مورد بحث و گفت و گو قرار می گیرد. قوام نصیری در ادامه درباره موضوع سرطان و کرونا گفت: این مسئله در دو حوزه بیماران و درمانگرها یا متخصصین رادیوانکولوژی تاثیر گذار بوده است، بطوریکه برخی بیماران همزمان با شروع شیوع ویروس کرونا در مراجعه به پزشک درمانگر تاخیر داشته اند و یا برخی که در حین درمان بودند مراجعه های مجدد جهت ادامه مداوا توسط آنها کاهش می یافته که خوشبختانه این مسئله در مدت زمان کوتاهی برطرف شد و هم اکنون بیماران با رعایت پروتکل های بهداشتی، درمان آنها همچون گذشته با دقت انجام می گیرد. وی بیان داشت: در صورتیکه درمان رادیوتراپی برای بیمارآغاز شده باشد در صورت وقفه در روند درمان تاثیر و نتیجه مطلوب حاصل نخواهد شد. بدین سبب باید به این مساله توجه داشت از شروع زمان شیوع ویروس کرونا متخصصین رادیوانکولوژی نیز به رغم وجود شرایط سخت به همراه پرستاران، تصویربرداران و همکاران شاغل در کادر درمان و استفاده از تجهیزات بهداشتی، خوشبختانه هم اکنون برنامه ها و درمان بیماران بدون اختلال در حال انجام می باشد و تعداد بیماران مراجعه کننده جهت درمان تقریباً مشابه قبل شده است.

1399/10/25
تگهای خبر: آموزش , اورولوژی , بهداشت , پرستار