فوق تخصص خون و سرطان كودكان؛

هیچ ویروسی رفتنی نیست

هیچ ویروسی رفتنی نیست یک فوق تخصص خون و سرطان کودکان، بر اهمیت رعایت پروتکل های بهداشتی در مقابله با کرونا تصریح کرد و اظهار داشت: هیچ ویروسی، رفتنی نیست.

امیرعلی احمدیه، در گفتگو با خبرنگار مهر، عنوان کرد: امکان دارد ویروس های بدتر از کرونا هم بروز کنند که مردم باید به این تغییر رفتارها عادت کنند. وی افزود: شستن دست ها، رعایت فاصله اجتماعی و استفاده از ماسک به صورت سه اصل اساسی در مقابله با کرونا، همیشه باید مراعات شود. این فوق تخصص خون و سرطان کودکان، اضافه کرد: با همه پیشرفت های پزشکی در سطح جهان هیچ ویروسی نبوده که در زندگی انسان نمایان شود و برود، کرونا هم نخواهد رفت، باید یاد بگیریم چگونه با کرونا کنار بیاییم. احمدیه، بر اهمیت رعایت پروتکل های بهداشتی در زندگی روزانه تصریح کرد و اظهار داشت: رعایت دستورالعمل های بهداشتی فقط در ارتباط با دوران کرونا نیست، بلکه باید یاد بگیریم چگونه با ویروس های خطرناک تر از کرونا هم کنار بیاییم.

1399/10/26
تگهای خبر: بهداشت , پزشك , پزشكی , سرطان