اخطار وزارت بهداشت نسبت به شیوع فراگیر موج چهارم كرونا در كشور

اخطار وزارت بهداشت نسبت به شیوع فراگیر موج چهارم كرونا در كشور به گزارش بیمارستان دی سخنگوی وزارت بهداشت اخطار داد که کاهش در میزان عمل به سفارش های بهداشتی از جانب هر یک از ما می تواند موج چهارم بیماری را به صوت فراگیر در کشور ایجاد نماید.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، دکتر سیما سادات لاری، اظهار داشت: همانطور که بارها اعلام نموده ایم، وضعیت بیماری کووید-۱۹ در کشور به شدت حساس، شکننده و ناپایدار است و متاسفانه با توقف روند کاهشی در موارد بستری و مرگ و میر ناشی از کرونا روبرو شده ایم.

وی اضافه کرد: ازاین رو باید با پرهیز از هرگونه اهمال و عادی انگاری تلاش نماییم تا مناطق زرد و آبی به مناطق قرمز بدل نشود و فراموش نکنیم که کاهش در میزان عمل به سفارش های بهداشتی از جانب هر یک از ما می تواند موج چهارم بیماری را به صوت فراگیر در کشور ایجاد نماید.

1399/11/06
تگهای خبر: بهداشت , بیماری , وزارت بهداشت