مطالعات نشان می دهد؛

مصرف آسپرین مرگ ناشی از سرطان روده بزرگ را می كاهد

مصرف آسپرین مرگ ناشی از سرطان روده بزرگ را می كاهد به گزارش بیمارستان دی یک مطالعه جدید نشان داده است که استفاده طولانی مدت از آسپرین پیش از تشخیص سرطان روده بزرگ امکان دارد با کاهش مرگ و میر ناشی از این سرطان ارتباط داشته باشد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، یافته های محققان در ارتباط با استفاده از آسپرین پیش از تشخیص سرطان روده بزرگ نشان داده است که این دارو امکان دارد با محدود کردن گسترش متاستاتیک تومورهای روده بزرگ پیش از تشخیص، به کاهش مرگ و میر ناشی از بیماری کمک نماید. پیشگیری از متاستازهای دوردست منجر به کاهش مرگ در اثر سرطان روده بزرگ می شود.
در این مطالعه داده های در ارتباط با زنان و مردانی که از سالهای ۱۹۹۲ و ۱۹۹۳ تا سال ۲۰۱۵ تحت نظر و پیگیری بودند بررسی گردید. در ابتدای مطالعه شرکت کنندگان فاقد هرگونه بیماری بودند.
در حالی که شواهد بیشتری، ترجیحاً از آزمایشات تصادفی و کنترل شده مورد نیاز است، یافته های این مطالعه منبع مهمی برای آگاهی پزشکان و بازماندگان سرطان روده بزرگ در مورد فواید و مضرات احتمالی استفاده از NSAID های آسپرینی و غیر آسپرینی است.

1399/11/19
تگهای خبر: بیماری , پزشك , دارو , سرطان