سخنگوی دانشگاه علوم پزشكی هرمزگان:

مسمومیت الكلی ۶ نفر در پارسیان را روانه بیمارستان كرد

مسمومیت الكلی ۶ نفر در پارسیان را روانه بیمارستان كرد سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان از مسمومیت 6 نفر با الکل در شهرستان پارسیان آگاهی داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، فاطمه نوروزیان با اشاره به مراجعه بیماران با مسمومیت الکل به بیمارستان رستمانی پارسیان اظهار داشت: جمعه ۲۴ بهمن آقای ۲۴ ساله با علایم مسمومیت به بیمارستان مراجعه داشته که به سبب عوارض کلیوی همان شب دیالیز شده و امروز یکشنبه از بیمارستان مرخص شد.
وی اضافه کرد: بعد از نخستین مراجعه پنج نفر دیگر هم با علایم مسمومیت و تاری دید به بیمارستان مراجعه کردند که سه نفر بصورت سرپایی درمان شدند و دو نفر آقای ۴۰ و ۲۴ ساله به سبب گرفتار شدن به عوارض بیشتر ناشی از مصرف الکل دست ساز هر کدام یک نوبت دیالیز شده و هم اکنون در بیمارستان بستری هستند.
سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ضمن اشاره به اینکه هنوز تعدادی از افراد به غلط فکر می کنند که مصرف الکل اثر پیشگیرانه روی ابتلاء به کرونا دارد، اشاره کرد: متاسفانه افراد سودجو نیز از این تفکر اشتباه سوءاستفاده کرده و با تولید الکل تقلبی و فروش آن به جوانان، موجب لطمه رساندن به آنها و گاهی موجب مرگ و میر آنان می شود.

1399/11/27
تگهای خبر: بیمارستان , پزشك , پزشكی , درمان