معاون فنی مركز سلامت محیط و كار وزارت بهداشت:

برای سفرهای نوروزی هنوز موافقت نشده است

برای سفرهای نوروزی هنوز موافقت نشده است معاون فنی مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با تکیه بر اینکه فعلا موافقتی برای سفرهای نوروزی ۱۴۰۰، صورت نگرفته است، اظهار داشت: جزئیات تسهیل سفرهای نوروزی در ستاد ملی کرونا در دست بررسی می باشد و جزئیات آن روز شنبه (دوم اسفند) مشخص می شود.

مهندس محسن فرهادی در گفتگو با ایسنا، درمورد اخبار انتشار یافته در خصوص اعلام موافقت ستاد ملی مقابله با کرونا با سفرهای نوروزی ۱۴۰۰، اظهار داشت: مبحث به این شکل نبوده است که موافقتی صورت گرفته باشد بلکه مقرر است با عنایت به تعطیلات آخر سال و نوروز برخی سفرهای ضروری صورت گیرد.
وی تصریح کرد: پروتکلی با جزئیات دقیق برای این منظور تهیه شده است که البته هنوز به تصویب ستاد ملی کرونا نرسیده است. ازاین رو امکان دارد جزئیات تغییراتی داشته باشد که روز شنبه (دوم اسفند) این تغییرات احتمالی هم در پروتکل ها اعمال می شود.
فرهادی افزود: اقدامی که صورت می گیرد تسهیل سفرهای ضروری نوروز است. ما قرار نیست تشخیص دهیم چه کسی سفر ضروری دارد بلکه چارچوب محدودیت ها را در پروتکل بهداشتی قید می نماییم. رنگبندی استان ها در جزئیات سفرها مهم می باشد.
وی ادامه داد: چند سناریوی متفاوت همچون کاهش محدودیت های کرونایی برای عید نوروز مطرح است که تصمیم گیری درمورد آنها با ستاد ملی است و یکی از آنها با نظارت وزارت بهداشت، وزارت کشور و نیروی انتظامی اجرایی می شود و جزئیات تسهیل سفرهای نوروزی در ستاد ملی کرونا در دست بررسی می باشد.

1399/12/01