زالی عنوان كرد؛

افزایش مراجعات بیماران كووید 19 در پایتخت

افزایش مراجعات بیماران كووید 19 در پایتخت بیمارستان دی: فرمانده ستاد مقابله با کرونا در کلانشهر تهران، نسبت به افزایش مراجعات سرپایی بیماران کووید 19 در پایتخت هشدار داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، علیرضا زالی، اظهار داشت: آمار بیماران سرپایی نسبت به هفته گذشته ۲۳ درصد و نسبت به روز گذشته ۴، ۹ درصد رشد داشته است. وی ادامه داد: الان ۲۱۰۳ بیمار کرونایی در بیمارستان های استان تهران بستری هستند که ۷۲۳ نفر آنان در بخش های مراقبت ویژه تحت مراقبت قرار دارند. زالی، رشد شاخصهای آماری بیماران سرپایی و بستری در تهران را حاکی از شکل گیری امواج جدید بیماری برشمرد و شرایط تهران را کماکان بحرانی ذکر کرد همینطور تصریح کرد که تغییر آمار مرگ و میر بیماران هم بین دو تا چهار هفته دیگر پیشبینی می شود. وی تشخیص اینکه چه میزان از بیماران بستری و سرپایی مبتلا به ویروس جدید انگلیسی هستند را دشوار دانست چونکه از نظر بالینی علایم افتراقی بین سویه های جدید و قبلی وجود ندارد. به خصوص بیماران بدحالی که در بدو ورود احتیاج به مراقبت های ویژه دارند و یا مراجعان گروه سنی نوجوان که ظن بالینی ابتلاء به این نوع را بر می انگیزد. زالی با وجود نظارت های جدی بر رعایت شیوه نامه های بهداشتی اظهار داشت: متأسفانه در ایام اخیر و نزدیک شدن به روزهای پایانی سال شاهد افزایش ترددهای شهری و کاهش رعایت شیوه نامه های بهداشتی هستیم که بسیار نگران کننده است. به قول وی، به صورت میانگین ۴۷ درصد افرادی که در تهران با تشخیص کرونا بستری می شوند دارای تست pcr مثبت هستند که این امر نشان دهنده چرخش جدید یا فعال تر شدن ویروس در تهران است که می تواند همان ویروس قبلی یا نوع جهش یافته باشد. زالی ضمن اشاره به وضعیت شکننده تهران تصریح کرد: وضعیت فعلی تهران بگونه ای نیست که محدودیت ها کاهش پیدا کند یا تغییر در شیوه نامه های بهداشتی داشته باشیم. از مردم می خواهم دقیق و جدی پروتکل ها را رعایت نمایند و اگر این شرایط تداوم یابد شاید مجدد مجبور به اعمال محدودیت های سخت تری باشیم ازاین رو مردم باید بیشتر از گذشته کمک کنند. فرمانده ستاد عملیات مدیریت بیماری کرونا در کلانشهر تهران ضمن ابراز نگرانی از حمل و نقل عمومی در شهر تهران اظهار داشت: بیشتر از یک میلیون نفر روزانه از مترو استفاده می نمایند که باوجود تمام تلاش مدیریت شهری رعایت فاصله گذاری در این محل مختل است و می تواند سبب گسترش شیوع بیماری شود و نیازمند توجه بیشتر است.

1399/12/02
تگهای خبر: بهداشت , بیمارستان , بیماری , مدیریت