رئیس دانشگاه علوم پزشكی تبریز:

تخت های بخش دیالیز بیمارستان اهر به 2 برابر افزایش می یابد

تخت های بخش دیالیز بیمارستان اهر به 2 برابر افزایش می یابد به گزارش بیمارستان دی رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز از افزایش دو برابری ظرفیت تخت های بخش دیالیز بیمارستان باقرالعلوم اهر آگاهی داد و اظهار داشت: توسعه بخش های بیمارستانی اهر پیشرفت خوبی دارد.

محمدحسین صومی در گفت و گو با خبرنگار مهر گفت: خوشبختانه طرح های توسعه ای بیمارستان باقرالعلوم اهر از قبیل بخش تسهیلات زایمانی و دیالیز جدید از پیشرفت خوبی برخوردارست.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز اضافه کرد: در گذشته تعداد تخت های بخش دیالیز بیمارستان باقرالعلوم اهر کمتر بود که با ایجاد بخش جدید؛ تعداد تخت های بخش دیالیز بیمارستان اهر به ۲ برابر افزایش می یابد.
وی بابیان این که خوشبختانه به ازای هر ۴ بیمار دیالیزی؛ یک تخت بستری در بیمارستان باقرالعلوم اهر ایجاد می شود، اظهار داشت: این بدان مدلول است که بیماران دیالیزی در نوبت بامداد و عصر خدمات دریافت خواهند کرد و نیازی به مراجعات شبانه نخواهند داشت.
صومی با گلایه از خلف وعده در نصب و راه اندازی MRI بیمارستان باقرالعلوم اهر اظهار داشت: متأسفانه دستگاه MRI بیمارستان باقرالعلوم اهر به سبب خلف وعده تا حالا راه اندازی نشده؛ این در حالیست که نصب و راه اندازی این دستگاه جزو مطالبات مردم اهر و ارسباران است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز تصریح کرد: هم اکنون تنها یک قطعه از دستگاه MRI بیمارستان باقرالعلوم اهر ناقص است و طبق پیگیری های انجام شده مقرر است تا به محض واردات تجهیزات مورد نیاز سریعاً نصب شود.
وی از توسعه و تکمیل بخش های ویژه، دیالیز و اورژانس بیمارستان باقرالعلوم اهر خبر داد، اشاره کرد: برمبنای هماهنگی و همکاری با فرماندار شهرستان اهر؛ انتظار می رود با همکاری و مساعدت خیرین سلامت توسعه های بعدی بیمارستان باقرالعلوم اهر در محوطه شکل گیرد.

1399/12/02
تگهای خبر: امداد , بیمارستان , پزشك , پزشكی