بررسی تاثیر ۲ عامل مهم بر همه گیری كووید ۱۹

بررسی تاثیر ۲ عامل مهم بر همه گیری كووید ۱۹ کارشناسان در یک مطالعه ملی در ایالات متحده به بررسی ارتباط بین ˮاستفاده الزامی از ماسکˮ و همین طور ˮارائه خدمات حضوری به مشتریان در رستوران هاˮ با شمار موارد مبتلاشدن به کووید-19 پرداختند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، نتایج این مطالعه تاکید می کند که اجرای قانون استفاده الزامی از ماسک می تواند خطر گسترش کروناویروس را کم کند و از طرف دیگر اجازه به صرف غذا در رستوران ها، با افزایش موارد مبتلاشدن و مرگ و میر ناشی از بیماری کووید-۱۹ هم راه است.
مدیر مرکز کنترل و پیش گیری از بیماریها در آمریکا اظهار داشت: با بهره گیری از ماسک می توان موارد مبتلاشدن و فوت ناشی از بیماری کووید-۱۹ را کم کرد و این درحالیست که با ارائه خدمات حضوری به مشتریان و صرف غذا در رستوران ها، موارد فوت و مبتلاشدن به این بیماری افزایش می یابد.
نتایج این مطالعه در شرایطی منتشر گردید که تعدادی از ایالتهای آمریکا محدودیت های استفاده از ماسک و صرف غذا در رستورانها را برداشته اند. اوایل هفته گذشته مقامات تگزاس الزامی بودن استفاده از ماسک را لغو کردند.
به گزارش بیمارستان دی به نقل از هندوستان تایمز، تحقیقات جدید برمبنای مطالعات دیگر مرکز کنترل و پیش گیری از بیماریها در آمریکا انجام شده است همچون یک مطالعه که نشان داد افراد آلوده به کروناویروس که در ماه جولای در ۱۰ ایالت به این بیماری مبتلا شده اند بیشتر احتمال دارد در رستوران غذا خورده باشند و در یک مطالعه دیگر مشخص شد الزامی شدن استفاده از ماسک در ۱۰ ایالت با کاهش موارد بستری در بیمارستان ها همراه بوده است.

1399/12/16
تگهای خبر: بیمارستان , بیماری , خدمات