آماده باش بیمارستان فارابی در آستانه چهارشنبه آخر سال؛

بیشترین ساعت مراجعات مصدومان حوادث چهارشنبه سوری

بیشترین ساعت مراجعات مصدومان حوادث چهارشنبه سوری مدیران بیمارستان فوق تخصصی چشم پزشکی فارابی، در آستانه چهارشنبه آخر سال، گردهم آمدند تا میزان آمادگی بیمارستان برای پذیرش احتمالی مصدومان حوادث چهارشنبه سوری را بررسی نمایند.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از مهر، جلسه مجازی کمیته مدیریت خطر حوادث و پدافند غیرعامل بیمارستان فارابی با حضور مدیران این بیمارستان برگزار گردید. علی اکبر عسگری مسئول واحد مدیریت خطر حوادث و پدافند غیرعامل بیمارستان فارابی با عنایت به نزدیک شدن به روزهای پایانی سال و شب چهارشنبه سوری به بیان نکاتی در این مورد پرداخت.، وی اظهار داشت: بیشترین رجوع مصدومان به اورژانس بیمارستان فارابی در شب چهارشنبه آخر سال بین ساعت ۱۹ تا ۲۱ است. بنابراین باید تمام تلاش خویش را به کار ببندیم تا با مدیریت صحیح از ایجاد ازدحام در درمانگاه اورژانس پیشگیری نماییم. بخصوص که با همه گیری ویروس کرونا مواجه هستیم و رعایت فاصله گذاری اجتماعی ضروری می باشد. عسگری همینطور گزارشی از رجوع مصدومان چهارشنبه سوری به بیمارستان فارابی در ۶ سال گذشته عرضه و ابراز امیدواری کرد با رعایت شیوه نامه های بهداشتی و پرهیز از تجمع در شب چهارشنبه سوری، مصدومان و رجوع کنندگان به مراکز درمانی کاهش پیدا کند. مسئول مدیریت حوادث و پدافند غیر عامل بیمارستان فارابی از تمهیدات مسؤلان این بیمارستان برای مدیریت حضور رسانه ها و پیشگیری از تجمع خبرنگاران و عکاسان در اورژانس، تعیین بیمارستان معین برای واحد رادیولوژی، حضور کارشناسان تجهیزات پزشکی برای رفع نقص های احتمالی، تأمین نیاز دارویی اورژانس و اتاق های عمل، کوتاه کردن مدت زمان فرایند پرداخت های مالی و نصب علایم راهنما برای راهنمایی بیماران در شب چهارشنبه آخر سال اطلاع داد. عسگری در بخش دیگری از صحبت های خود به گزارش بازدید ایمنی ارزیابان معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران از بیمارستان فارابی اشاره و عنوان کرد: گزارش ارزیابان از سطح ایمنی بیمارستان مثبت بود و خوشبختانه توانستیم امتیاز خوبی را در این حوزه کسب نماییم. تنها موردی که احتیاج به اصلاح دارد سامانه اعلام و اطفا حریق و نصب دتکتورها است که آن هم به ترتیب اولویت در دستور کار قرار گرفته و در حال انجام می باشد. همینطور بر مبنای تاکید معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی تهران، باید گزارش حوادث در سریع ترین زمان ممکن برای این معاونت ارسال شود. او همینطور برگزاری یک دوره آموزشی آشنایی کارکنان با مواد پرتوزا را از برنامه های واحد مدیریت حوادث و پدافند غیر عامل این بیمارستان دانست. علی طباطبایی عضو هیئت علمی گروه چشم پزشکی و رئیس بخش اورژانس بیمارستان فارابی هم به همکاری خیلی خوب واحدها در چهارشنبه سوری سال ۹۸ اشاره نمود و اظهار داشت: امیدواریم سال جاری با کاهش تعداد مصدومان این شب مواجه باشیم. اما باید هوشیار بود چونکه امکان دارد که به علت کاهش مسافرت های نوروزی، مصدومان سال ۹۹ بیشتر از مصدومان سال قبل باشند. ازاین رو باید برای شب چهارشنبه آخر سالجاری تدابیر و هماهنگی های لازم را انجام دهیم.

1399/12/20
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , بیمارستان , پزشك