سخنگوی وزارت كشور خبر داد

اعلام لغو فوری تورهای تركیه به شركتهای گردشگری

اعلام لغو فوری تورهای تركیه به شركتهای گردشگری به گزارش بیمارستان دی معاون هماهنگی وزارت کشور از ابلاغ تصمیم ستاد ملی مدیریت کرونا، در خصوص لغو فوری تور ترکیه به کلیه شرکتهای گردشگری اطلاع داد.

به گزارش بیمارستان دی به نقل از ایسنا، سامانی سخنگوی وزارت کشور ضمن اشاره به اینکه بعد از وصول نامه وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، در مورد لغو تردد مسافری با ترکیه، مبحث به کمیته امنیتی اجتماعی و انتظامی ستاد ملی مدیریت کرونا ارجاع شد، تصریح کرد: جمع بندی اعضای کمیته که بعد از تعامل با ۵ دستگاه تخصصی در رابطه با امور مرز، شکل گرفت، به ستاد ملی مدیریت کرونا ارائه و نهایتا به دستگاههای ذیربط ابلاغ گردید.

معاون هماهنگی وزارت کشور در مورد تصمیم نهایی در مورد اعمال محدودیت ها در ترددهای مسافری با کشور ترکیه اظهار داشت: بر مبنای تصمیم ابلاغی از جانب ستاد ملی مدیریت کرونا، مقرر گردید وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، لغو تور ترکیه را فوراً به کلیه شرکتهای گردشگری ابلاغ نماید.
معاون هماهنگی وزارت کشور تصریح کرد: همینطور مقرر گردید، جمعیت هلال احمر نسبت به ارتقای مراقبت های بهداشتی در مرزهای زمینی و هوایی با ترکیه و تشدید کنترل دقیق مسافران ورودی از کشور ترکیه در مرزهای زمینی و هوایی اقدام عاجل نماید.

بر اساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی وزارت کشور، سامانی اضافه کرد: بر مبنای تصمیم ابلاغ گردیده، مقرر گردیده است که وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی با همکاری وزارت امور خارجه و وزارت راه و شهرسازی نسبت به تعیین مراکز آزمایشگاهی مورد تایید در خارج اقدام و اطلاع رسانی لازم در این ارتباط از راه وزارت خانه های راه و شهرسازی و امور خارجه به شهروندان و شرکتهای هواپیمایی انجام می شود تا بعد از اطلاع رسانی لازم، افراد صرفاً با ارائه گواهی سلامت معتبر مورد تایید وارد کشور شوند.

1400/01/17
تگهای خبر: آموزش , بهداشت , پزشك , پزشكی